2777
2789

عزیزم من با دکتر کیوان فیروزفر عمل کردم. چهارراه طالقانی 

عالی بود و راضی ام ۲ ساله عمل شدم

همسرم با همین دکتر سال۹۵ عمل داشت که بسیار عالیه

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با دکتر کیوان فیروزفر عمل کردم. چهارراه طالقانی عالی بود و راضی ام ۲ ساله عمل شدمهمسرم با ه ...

طبیعی عمل کردن یا نیمه فانتزس؟بینی خودتون گوشتی بود ؟؟

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓

سلام

دختر داییم با دکتر زرگری عمل کرد افتضاح بود تنفسش

دکتر زرگری بیشتر الان زده تو کار عمل بدن و پروتز و ..

خیلی به دماغ دل نمیده خیلی هم براش سود نداره 

از کرجم رفته 

قبلاً کرج بوووود

ولی خب مامانم ۶ سال پیش با دکتر یروزفر فکر کنم همون طالقانی باشه یا سمت جهانشهر نمی‌دونم یادم نیست قبلاً ته یه کوچه بود مطبش 

دکتر حاذقی الان مامانم که خیلی راضیه هیچ مشکلی نداره عملشم ه صورتش میاد یعنی یه طوری عمل می‌کنه که به صورتت بیاد 

یه دکتر پهلوان هم هست به اون سر بزنید

طبیعی عمل کردن یا نیمه فانتزس؟بینی خودتون گوشتی بود ؟؟

عزیزم نیمه گوشتی بودم پوستم ضخیم بود. 

طبیعی عمل کردم چون که گفت نیمه فانتزی به صورتت نمیاد ولی چند تا دختر بودن اونا رو نیمه فانتزی عمل کرد گفت به صورتشون میاد

سلامدختر داییم با دکتر زرگری عمل کرد افتضاح بود تنفسشدکتر زرگری بیشتر الان زده تو کار عمل بدن و پروت ...

ع منم  با فیروزفر