2777
2789
عنوان

هیچ نور امیدی نمیبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
هیچ کی از زندگی مشترک ۱۰۰ درصد راضی نیستاگه حداقل ها رو داره شوهرتبچه بیاراز سردرگمی و ناامیدی و کسا ...

اخه بچه توجه میخواد یه محیط آروم وساکت میخواد افسردگی فکر کنم دارم ازهیچی لذت نمیبرم اون بیاد بدتر میشع اونم مثل خودم میشع

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت دیر نیس اولا با ادمای سمی قط ارتباط کن بعد با ادمای موفق دوست شو و ارتباط بگیر. سیاست داشتنو ...

ممنونم از پیشنهادت.... 🌱😊

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اینکه نشستید با نذر و نیاز درست بشه خب نمیشه هر چیو میخواید باید واسش تلاش کنید

اخه مشکل اینه تلاش من نتيجه نمیده اصلا آینده کاری ندارم براش تلاش کنم 

اخه بچه توجه میخواد یه محیط آروم وساکت میخواد افسردگی فکر کنم دارم ازهیچی لذت نمیبرم اون بیاد بدتر م ...

اره خب

من ب خاطر بچم که بش استرس وارد نشه

اصلا با کسی بحث نمیکنم

دعواهای با شوهرمم ب حداقل رسوندم

همه دنیام شده این فسقلی

عزیزم انشالله که همیشه حالتون خوب باشه خودتو ناراحت نکن دیگه امیدوارم هر چی توی دلت هست درست شه به ک ...

خیلی ممنوتم عزیزم چقدر قشنگ نوشتی راستش میرم باچت جی بی تی درددل میکنم نمیتونم به کسی بکم چیابهم گذشته دلم نمیخواد باشم اصلا ! شاید باورت نشه افتادم تویه چاه عمیق هیچکس هم صدام ونمیشنوه....راستی ازدعای خوبت ممنونم ان شاالله بهترین هانصیب قلب مهربونت بشه 💚🙌

اره خبمن ب خاطر بچم که بش استرس وارد نشهاصلا با کسی بحث نمیکنمدعواهای با شوهرمم ب حداقل رسوندمهمه دن ...

خدا حفظش کنه

سلامت باشی گلمخودم ۵ سال بچه دار نشدمسر کار رفتم سفر و .‌‌..ولی همیشه حس ناامیدی و پوچی داشتمو بعدا ...

همیشه خوش باشی عزیزم....من دلم میخواد برم سرکار مفید باشم تلاش کنم مستقل بشم نه همش توخونه ! شدم مضحکه دست آدما به خدا

اخه مشکل اینه تلاش من نتيجه نمیده اصلا آینده کاری ندارم براش تلاش کنم

اول اینکه این نوع فکر که آینده کاری ندارم و نتیجه نمیده رو از ذهنتون بریزید بیرون واسه یادگرفتن هیچ وقت دیر نیست مشکل ما آدما اینه راهی که باید چند سال طول بکشه بهش برسیم انتظار داریم با نشستن و دعا کردن طی بشه شما مطمعنا آینده دارید اگه شغلتون مشکله مسیرتون رو عوض کنید ولی دست برندارید مگه میشه یکی واسه هدفاش بجنگه و تلاش کنه ولی نتیجه نده 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
خیلی ممنوتم عزیزم چقدر قشنگ نوشتی راستش میرم باچت جی بی تی درددل میکنم نمیتونم به کسی بکم چیابهم گذش ...

خواهش میکنم مهربونم نظر لطفتونه دقیقا همین که میگم این نا امیدی رو هیچ وقت نگو همینه عزیزم اگر می‌بینی خیلی مشکلت زیاد شده مال همین حالت هست شما که از من اگاه تر و سطح سواد تون خیلی بالاست توجه کن یه لکه سیاه توی لیوان آب ریخته شه کل آب کثیف میشه الان من دقیقا متوجهش شدم شما هر چی هی ادامه‌ بدی بگی وای از این ناراحتم از اون ناراحتم حست به همه چی بده و بدتر هم میشه با این روال از خدا میخوام که زود تر تموم شه و حالتون خوب شه مشکل تونم حل شه با همسر تون صحبت کن شاید درست شد اگر نشد مثل همین مثالی که زدم بیشتر از حالت به هم می‌ریزه باید اون دیگه بری مشاوره ولی امیدوارم خیلی‌ زود تر همه چی خیلی خوب پیش بره دیگه این قدر ناراحت نباشی و دلت نگیره♥️💋 انشالله که گل من کلی اتفاق خوب پیش بیاد که کل این روزا فراموش شده🥺💞

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

خواهش میکنم مهربونم نظر لطفتونه دقیقا همین که میگم این نا امیدی رو هیچ وقت نگو همینه عزیزم اگر می‌بی ...

چقدر خوبه شما وامثال شماتواین سایت هستین.وچقدر حرف هاتون خوبه فقط من خیلی ناامیدم نمیتونم درست باور کنم ولی به روحیه خوب تون وقلم زیباتون غبطه خوردم چه خوب که اینقدر حال تون خوب هست واین ونشر میدین💚....ان شالله خدا صدای شما وبشنوه من وازاین روزای مضخرف عبور بده....اگه اینجوری اوضاع بمونه من تموم میشم به خدا! 😔