2777
2789

گفت شیرزنی هستی برای خودت که همه فشار آوردند و حرف زیاد زدن ولی تصمیم عاقلانه خودتو حفظ کردی  

میگه اگه تو بچه‌ میخواستی شاید من اینقدر قوی نبودم به تصمیمم پافشاری کنم این چیزا دست زنه تو خوب تصمیم گرفتی که الان پشیمون نیستیم

جدیدا نمیدونم چی شده خیلی مرید من شده😂فکر کنم زندگی رو داره به معنای واقعی کلمه درک میکنه و مطمئن تر میشه

با پدرش هم دعواش شده بوده خیلی حرف از تنهایی میزد یکم نگران شدم ولی خب خیلی اهل دلداری نیستم نمیدونم چی بگم که فکر نکنه تنهاست خیلی حرف های فلسفی میزنه که منم قبول دارم ولی نمیخوام اینقدر غرق بشه تو معنی زندگی خدا نگذره از پدرش و مادر خودم که هیچکدوم فرهنگ ندارن فقط زخم زدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام ناراحتتون کنم فقط کنجکاوم اگه دوس داشتی جواب بده

شما چند سالتونه؟ خودتون اصلا بچه دوس ندارین؟

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

چ ربطی به بچه داشت حالا

خب میگه دنیا ارزش نداشت بچه بیاریم خداروشکر بچه نداریم و اذیت های خانوادش رو میگفت که سعی کردن تو این مورد هم نظرمونو تغییر بدن ولی بهتر که گوش ندادیم خیلی ناراحته خیلی از پوچ بودن زندگی میگه

انشاءالله هیچ وقت از تصمیمی ک گرفتین پشیمون نشین

درکل بچه رو باید وقتی آورد ک از نظر روحی وجسمی هر دونفر آماده کامل باشن 

نباید ب یکی زور کرد 

من بعد 7 سال اقدام کردم و بسیار راضیم از بودنش

یعنی اون نمی‌توانست بچه بیاره یا شما اجازه ندادید

دوتامون مشکل نداریم ولی نخواستیم 

بیشتر من ممنوعیت مطلق گذاشتم و سخت گرفتم شوهرم میگفت بچه نمیخوام ولی جدی هم نمی‌گرفت خانواده ها دعوامون می‌کردند به هم می‌ریخت الان فهمیده اونا چرت میگفتن