2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس گلم 

تا حدی که یاد گرفتم جواب میدم 

اسم مرجعت رو هم بگو 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

سوال احکام رو مگه اینجا می پرسن می دونی اگر اشتباه بگن و تو اشتباه عمل کنی  گناهش گردن خودته 

هر چیزی رو از متخصصش بپرس زنگ بزن دفتر پاسخ گویی به احکام مرجعت عزیزم 

یا این دفتر پاسخ گویی احکام  حرم امام رضا یا حرم حضرت معصومه شماره تلفنشم هست 

زنگ بزن شماره « ۰۹۶۴۰۰ » 

اینجا مگه شما میدونی کسی که جوابت رو میده چقدر احکام بلده یا جوابش چقدر درسته ؟

زنگ بزن این مرکز خیلی خوب و باحوصله جواب میدن و دیگه خیالت هم راحته که چیزی گردنت نمی مونه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بپرس گلم تا حدی که یاد گرفتم جواب میدم اسم مرجعت رو هم بگو

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم بعد پیودم لک بینی اکثر ماها بعد زنگ زدم مرجع میگم چ غسلی کنم الان ک ۷ روز مسگ غسل نداره نمازتم میتونی بخونی بعد هزنماز وضو دیگ نمیدونم چکنم

سوال احکام رو مگه اینجا می پرسن می دونی اگر اشتباه بگن و تو اشتباه عمل کنی گناهش گردن خودته هر چیزی ...

شماره میدی لطفا من از مرجع ایت اله مکارم  میپرسم

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم بعد پیودم لک بینی اکثر ماها بعد زنگ زدم مرجع میگم چ غسلی کنم الان ک ۷ روز ...

لک بینی در چه حد هست ؟

اسم مرجعت گلم ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟