2777
2789
عنوان

بارداریم همش شده برام نگرانی🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست
گفت درد های شبیه پریودی ممکنه خطرساز باشه

نه الکی بهت استرس داده 

وفتی لکه بینی نداری 

درد هات لگنی نیستن 

حالت انقباض ندارن

شدید نیستن 

خیلی عادیه

بخصوص هرچی بارداری سنش بالا بره چون شکم جا باز میکنه درد ها هستن

عضلات رحم کشیده میشن 

شیاف هم استفاده کن جای بچه رو سفت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم  منم ازاولش همین بودم عادی شاید نباشه ولی،قابل کنترل با شیاف استراحت ب اندازه. دکتر بده رفتی جلوتر باز درد داشتی براش بگو آمپول میده من ازاولش تا الان ک37 شیاف آمپول درد

هوش مصنوعی : شایعیه، مخصوصاً وقتی وارد ماه‌های میانی می‌شن.

🔹 اول از همه: من جای پزشک نیستم، ولی می‌تونم برات توضیح بدم چرا این حالت پیش میاد:

---

دلایل شایع درد شبیه پریودی در بارداری (به‌خصوص ۴–۵ ماهگی):

1. کشیده شدن رباط‌ها و عضلات رحم (round ligament pain):

رحم داره بزرگ‌تر می‌شه و رباط‌هایی که نگهش داشتن کشیده می‌شن → درد مبهم یا تیرکشنده تو شکم/کمر.

2. تغییرات هورمونی:

بعضی وقت‌ها دقیقاً نزدیک زمان قدیمی پریودت، رحم حساس‌تر می‌شه و دردهایی شبیه پریود حس می‌کنی.

3. یبوست یا نفخ: خیلی وقتا درد گوارشی با درد پریودی اشتباه گرفته می‌شه.

4. انقباضات براکستون-هیکس (تمرینی): از همین ماه‌ها ممکنه شروع بشن، نامنظم و خفیفن.

---

کی باید سریع به دکتر مراجعه بشه 🚨

اگر درد خیلی شدید و مداوم بشه.

اگر همراه با خونریزی یا لکه‌بینی باشه.

اگر همراه ترشحات آبکی/زیاد (مشکوک به پارگی کیسه آب) باشه.

یا اگه احساس کردی درد ریتمیک و شبیه انقباض زایمانه.

---

درباره‌ی شیاف

دکتر وقتی شیاف تجویز کرده (احتمالاً پروژسترون یا مسکن خفیف) یعنی برای احتیاط خواسته رحم رو آروم نگه داره. استفاده کردن طبق دستور پزشک خوبه، ولی اگه درد ادامه‌دار و اذیت‌کننده باشه، بهتره دوباره به پزشکت بگی یا حتی اورژانسی مراجعه کنی.

---

✅ خلاصه:

این دردها خیلی وقتا طبیعی‌ان و به خاطر رشد رحم و رباط‌ها هستن، ولی چون ۵ ماهته و وسط بارداری، احتیاط مهمه. اگه همراه خونریزی یا آبریزش یا شدیدتر شدن باشه → حتماً همون موقع دکتر.

من سر پسرم اینجوری بودم تا ۹ ماه درد داشتم

دقیقا منم در حد  خیییلی شدید. ک میگفتم الان ک پریود بشم الان هفته 37 برام دعا کنید ب خیر سلامتی نی نی دنیا بیاد خیلی اذیت شدم شما با دلاتون،دعا کنید  لطا