2777
2789
عنوان

کسی صرفا با پیاده روی لاغر شده❓️

327 بازدید | 23 پست

صرفا نگید بله (:

اگر وزن کم کردید مدت و مقدارش هم لطف کنید ممنون (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر پسر عموم در عرض ۲ ماه ۲۵ کیلو کم کرده بود 

به گفته ی خودش هرروز ۳ ساعت پیاده روی تند داشت تا ۲ ماه 

رژیم نمیگرفت چون بچه ی شیرخوار داشت

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
همسر پسر عموم در عرض ۲ ماه ۲۵ کیلو کم کرده بود به گفته ی خودش هرروز ۳ ساعت پیاده روی تند داشت تا ۲ م ...

سه ساعت پباده روی تند تقریبا ۷ کیلومتر راه میره که (:

سه ساعت بدون توقف خیلی زیاد مبشه ولی خب شدنیه

من وزنو یادم نیست ولی سایز کم کردم یک ماه هر روز ۱۲۰۰۰ قدم میرفتم

تقریبا چند کیلومتر میشه؟ یک و نیم کیلومتر؟

قدم شمار زدی؟

سه ساعت پباده روی تند تقریبا ۷ کیلومتر راه میره که (:سه ساعت بدون توقف خیلی زیاد مبشه ولی خب شدنیه

خیلی اراده ی قوی داشت 

من ۳ روز هر روز یه ساعت راه رفتم ولی سختم اومد ولش کردم 

با ترک ناهار ۸ کیلو توی دوماه کم کردم البته وعده های دیگه رو هم به یک سوم کاهش دادم 

صورتمم نریخت

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین پیاده روی حتما کفش مخصوص میخوای ، وگرنه نه زانو و مفصل نمیمونه برات . توصیه من اینه ساعت ۵ شش بعد از ظهر فقط یه چایی بخور ، دیگه شام نخور نهایت گشنت شد یه چیز کوچیک مثلا یه میوه بخور . 

خیلی اراده ی قوی داشت من ۳ روز هر روز یه ساعت راه رفتم ولی سختم اومد ولش کردم با ترک ناهار ۸ کیلو تو ...

ببین اراده خیلی خوبه ولی وقتی نتیجه بروز پیدا نمیکنه ادم دلسرد میشه لامصب (:

نه کیلومتتتتتررررر (:ماچالا ماچالا

اونقدرم زیاد نیست😂

ولی اگه عادت نداری فشار نیار به خودت از تایم کم شروع کن 

۲۰ دقیقه برو 

بعد برسونش به یک ساعت 

تونستی بیشتر برو 

اگه یه سره سختت میشه تایم طولانی 

میتونی حتی دوبار بری 

یک ساعت صبح 

یک ساعت غروب 

من یه مدت سره کار میرفتم مجبور بودم مسافتی رو پیاده برم  و همون مسافت رو پیاده برگردم

این پیاده روی چون هرروز بود و یه تایمه مشخصی بود باعث شد لاغر بشم یعنی در مدته ۶ ماه ۴یا ۵ کیلو کم کردم 

البته چاق نبودم ولی لاغرتر شدم

متوجه شدم پیاده روی مخصوصا هرروز و یکساعته مشخص واقعا تاثیر گذاره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏