2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد بگردم بهش یا نه

186 بازدید | 15 پست

اون آدمی ک میومدم اینجا با ذوق از دیت رفتنمون میگفتم

دیت سوم هماهنگ کرد با دوستم برام تولد گرفت خودم خبر نداشتم خیلی خوشحال بودم🥲💔

وقتی اومدیم ک منو برسونه بهش گفتم گوشیتو بده ببرم خونه فردا برات میارم گفت ببر فکرشو نمیکرد ببرم منم بردم 

بعد گفت نبرش لطفا دستاش میلرزید🥲💔

ولی گوش ندادم وقتی گوشیو بردم تا صبح چک کردم حالا من بودم ک دستام تنم میلرزید پشت سرم فحش داده بود ک هیچ با رفیقش دوتا دختر رفته بودن بیرون اما رل نزده بوده هنوز ولی لاس چرا با دختره چت کرده بوده اما چتارو پاک کرده بوده شات هاشو فقط از پی وی رفیقش پیدا کردم چتارو پاک کرده بود. حتی یه شات دیدم تو پی وی رفیقش از یه دختر دیگههه رلم بهش تبریک تولد گفته بود ولی سیوش کرده بود کانال پروکسی🥲💔

تو یه روز هم خوشحال شدم هم شکستم 🫠💔

فرداش رفتم گوشیو بدم افتاد به پام گفت توروخدا بمون 

چجور بمونم مگه دیگه منی وجود داره🫠💔

حالا همش پیام میده ک بمون درست میشم میشم همونی ک میخوای دوسش دارم خیلی 🥲💔

ولی چطور مگه میشه بازم مثل قبل اعتماد کرد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه من جات بودم می رفتم گوشی رو می کوبوندم تو دهنش و می گفتم برو گمشو با همون دختر خوشگل هات

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

به فرضم که درست بشه اون تصویرر ذهنی که ازش داری هم درست میشه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عههه داستان ازدواج خواهر منم اینجوری آغار شد با این تفاوت که در دوران دوستی خیانت نکرد بعد ازدواج دستش رو شد والان با دو تا پسر بچه آواره خونه مادرم شده با اعصاب داغون و جوانی از دست رفته

اینا درست نمیشن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
🥲💔دقیقا اونجایی ک من مثه سگ بهش وفادار بودم اون بهم خیانت کرد

پس بی خیال.. فیلمشه میگه درست میشم درست میشم. بازم برمیگرده تنظیمات کارخانه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!