2777
2789

اول بگم که نگین ژنتیک 

من و شوهرم دوتامون کوتاه هستیم 

ولی من مدام شربت های مختلف واسه قد میدم تا شاید بلند بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این شربت ها تاثیر ندارن؟

فک نکنم ، ولی بفرستش ژیمناستیک و بسکتبال شاید قد بکشه

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

خب عزیزم ژنتیک هست ولی با ورزش و تغذیه میتونی چندسانت افزایش بدی ورزش ورزش ورزش 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پسر ۶.۵ سالم، ۱۳۳ سانته و نگرانم چرا درازه

وااا چرا هم ناشکرن

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

تو خانواده خالم اینا هم خالم هم شوهر خالم قدشون کوتاهه اما بچه هاش متوسط شدن از الان معلوم نمیشه مثلا پسر خالم ۱۷۵ در حالی که شوهر خالم ۱۶۸ ایناست نهایتا 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋