2777
2789
عنوان

بچه شش سالتون قدش چنده بنظرتون پسرم قد میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده خالم اینا هم خالم هم شوهر خالم قدشون کوتاهه اما بچه هاش متوسط شدن از الان معلوم نمیشه مثل ...

جدی چه خوب 

خدا کنه بچه های منم قد بکشن 

الان یکیشون ۱۲۶ که ۸ سالش 

یکی شش سالش ۱۱۰ 

یکی چهار سالش ۱۰۰

آره هرسه تا بچه هام گوشت نمی‌خورن فقط خوبن من حرص بدن

به صورت کتلت اینام نمیخورن؟ 

پیتزا دوست ندارن ؟ ساندویچی درست کن شاید از خورشت اینا خوششون نمیاد 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

بردم شربت داده

ببین سانستول خیلی خوبه قشنگ قد کشیدن بچه را متوجه میشی فقط دائم نده سالی یدونه بده بهشون

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

شب چه ساعتی میخوابه؟خواب حتی از چیزایی که میخوره مهم ترهبچه تو این سن نهایت دیگه ۱۰ شب باید خواب باش ...

بله خواب هم خیلی مهمه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

قد نرمال حدود ۱۱۱ تا ۱۱۹ سانتی‌متر برای بچه ۶ ساله‌ست

بارفیکس، شنا، بسکتبال و والیبال هم برای افزایش قد عالیه 

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨