2777
2789
عنوان

تراز نهایی برای تجربی ها نیومده

267 بازدید | 17 پست

فرهنگیان اومده ولی بقیه چی کی میاد

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نیومده ولی اگه میخوای معدل ات رو بگو تا بگم حدودا تراز ات چقدره برحسب کارنامه های فرهنگیان که دیدم

زیست ۱۸ شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 

فیزیک 18.5 

ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 

هویت 15 سلامت 13.5

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست ۱۸ شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 فیزیک 18.5 ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 هویت 15 سلامت 13.5

همینا رو بزن تو سایت هاب گوگل بهت معدل نهایی ت رو بدن اونو بهم بگو 

چون با ضریب معدل نهایی رو تعیین میکنن تفاوتی تو تراز ریزنمرات ایجاد نمیکنه 

همینا رو بزن تو سایت هاب گوگل بهت معدل نهایی ت رو بدن اونو بهم بگو چون با ضریب معدل نهایی رو تعیین م ...

۱۸ زد

همینا رو بزن تو سایت هاب گوگل بهت معدل نهایی ت رو بدن اونو بهم بگو چون با ضریب معدل نهایی رو تعیین م ...

۱۸ زد

من معدلم ۱۸.۵ بود تراز ۸۵۰۰ داد از این نزدیکتر به معدل شما ندیدم راستش

تخمین میگه ۷۹۰۰ یا ۸۱۰۰ ولی خیلی کمه

زیست ۱۸ شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 فیزیک 18.5 ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 هویت 15 سلامت 13.5

قشنگم کی شروع کردی؟و اینکه پایت قوی بود وقتی پشت موندی؟؟؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

قشنگم کی شروع کردی؟و اینکه پایت قوی بود وقتی پشت موندی؟؟؟

من از آبان 

خوب بود تقریبا 

من از آبان خوب بود تقریبا

پرستاری میرسوندی سال پیش؟؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋