2777
2789
اینایی که میگن 8 میلیون و 9 میلیون فکر کنم به ریال میگن شوهر من کارگاه داره با چندتا کارگر همه ی آزا ...

نه بابا اطرافه ما اونی که کولر ابی هم داتشه یک میلیون اومده کولر گازی ها که هیچی دیگه همه از ۵ تا ۹

اینایی که میگن 8 میلیون و 9 میلیون فکر کنم به ریال میگن شوهر من کارگاه داره با چندتا کارگر همه ی ابز ...

نه تومن میاد حتی ما ۲ ماه کولر آبی داشتیم فقط قبضمون ۵۰۰ اومد ما جنوبیم هوا گرمه برای ما بیشتر حساب میکنن انگار 🥴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اطرافه ما اونی که کولر ابی هم داتشه یک میلیون اومده کولر گازی ها که هیچی دیگه همه از ۵ تا ۹

پس کولرگازی خیلی مصرف داره 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

اینایی که میگن 8 میلیون و 9 میلیون فکر کنم به ریال میگن شوهر من کارگاه داره با چندتا کارگر همه ی ابز ...

نه عزیزم من به ریال نگفتم 

خدا ازشون نگذره هم قطعی برق داریم هر روز تو گرمای ۵۵ درجه هم پول برق زیاد میاد خدا از تو دلشون دربیاره رفتم اداره برق میگه باید پرداخت کنید هیچ راهی نداره

نه تومن میاد حتی ما ۲ ماه کولر آبی داشتیم فقط قبضمون ۵۰۰ اومد ما جنوبیم هوا گرمه برای ما بیشتر حساب ...

واسه ما خودمون هم یه دوره ی چهل روزه 470 اومده امسال برق خیلی گرون شده 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

واسه ما خودمون هم یه دوره ی چهل روزه 470 اومده امسال برق خیلی گرون شده

آره ما ۴ ساعت هم قطعی برق داریم عملا تو اوج گرما ولی بازم گرون میگیرن🤧

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه عزیزم من به ریال نگفتم خدا ازشون نگذره هم قطعی برق داریم هر روز تو گرمای ۵۵ درجه هم پول برق زیاد ...

ای بابا مردم چه گرفتاری شدنا

اره به همین خیال باش . واسه ما تو منطقه پایین مشهد اومده ۲۴ میلیون😡😡😡😡😡😡

فقط هم یک طبقه مستقل هستیم . الهی خدا لعنتشون کنه که پولی که بخوام واسه بچم خرج کنم باید از گلوشون بگیرم بریزم تو حلق اونا