2777
2789

دلم شکست خیلی بدشکست

تحقیرم کردخوردم کرد

3ساله ازدواج کردم توعقدبودم الان میخوام جشن عروسی بگیرم 

داشتیم رقص تانگوتمرین میکردیم یادم رفت یه سری حرکات رو‌ بعدبهم گفت چقدره کصخلی وفلان ودعواکرد بعدم‌گفت فقط به درد کر.. میخوری 

ومن چقدردلم شکست باحرف آخرش ولی هیچی نگفتم کم‌مونده بودجلوش گریم بگیره اماساکت شدم فقط

بعدگفت ناراحت شدی بغلت کنم وبغلم‌کرد ولی مثل سابق نشددیگ قلبم کاش میتونستم جوابش بدم

الان میگه فیلماش روببین دوباره تمرین کنیم ولی من فقط رفتم کلی گریه کردم الانم حسشوندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عحب صبری داری اگه من بودم نشونش میدادم اون چیزی که میگی خلی مال خواهر و مادرش خله ، خلاصصصص

خوش به حالت 

اره صبورم ولی اونم دیگ ازحدگذشت میدونی من بادوتافحش که کصخل‌ودیونه فلان مشکل ندارم خودمم شایدبگم من بااون تیک حرف آخرش خوردشدم فقط به دردرابطه میخوری خیلی بدحرفیه

خوش به حالت اره صبورم ولی اونم دیگ ازحدگذشت میدونی من بادوتافحش که کصخل‌ودیونه فلان مشکل ندارم خودمم ...

همین رفتار و عقاید رو داری که اونم سوئ استفاده میکنه اون حق نداره به تو کوچکترین بی احترامی کنه اون حق نداره تو خونه حرف بد بزنه غیر رختخواب حرف جنسی بزنه اینتچا رو‌خودت خراب کردی حالا که ناراحت شدی بهش بگو با پیام با حرف مستقیم با پیام صوتی بهش بگو دوست نداری اینحوری بزی خونه باید ترک کنه این خرف زدنشو خونه که شوخی بردار نیست شما هم دوست پسر و دختر نیستید که تعهدی نباشه قراره با هم تا اهر عمر باشید باهاش صحبت کن یادش بده