2777
2789
عنوان

زنداداشمم خیلی مهربونههه

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکال داره اینجا اینقدر از دعوای خواهر شوهر و عروس میگن که ذهن همه مجردها خراب شده

اره واقعا اینم هست 

اومدم گفتم مادرشوهرم عالیه خیلی دوسش دارم.یه هفته بعد مادرشوهرم رید بهم 

عده ای الان میان میگن داره خودشیرینی میکنه،ولی کسی که ذاتا آدم مهربون و خوبی باشه این کارا براش عادی میشه واقعا حتما شما خوبین خیلی که باهاتون خوبه و محبت داره نسبت بهتون🤗

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

چقدر بد بین

واسه طنز گفتم ماشالا اینجا همه با خواهرشوهر زن داداش جاری مشکل دارن🤷‍♂️

وگرنه که من جای اسی نیستم اگه واقعا ادم خوبیه خدا حفظش کنه واسش تا باشه ازین فامیلا کی بدش میاد

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

دقیقا خودش هم حتما خوبه ، معلومه قدر دانه و خوبی ها رو می بینه

من بچه بودم ازدواج کردم

تا یه چندسال رفتارای سم زیاد داشتم هرکی بود یکم سرد رفتار میکرد ولی زنداداشم اصلا

میگم دیگه خیلی مهربونه مخربونیشو بدون منت خرج میکنه

الانا من باهاش خیلی زیاد صمیمیم رابطمون بهتر شده

لایک نکن خواهر منننن  
اره واقعا اینم هست اومدم گفتم مادرشوهرم عالیه خیلی دوسش دارم.یه هفته بعد مادرشوهرم رید بهم

ببین این دعوا و دلخوری ها رو هم تو سایت ببنی خیلی ها مامان بابا های خودشونم میگن یا از پسر و دختر خودشون ولی تو پیش فرض ذهن هامون همیشه حرف قوم شوهر تیکه است برای فامیل خودمون اینجوری نی

عده ای الان میان میگن داره خودشیرینی میکنه،ولی کسی که ذاتا آدم مهربون و خوبی باشه این کارا براش عادی ...

اصلا نمیزارم به حساب خودشیرینی از اول همینه

نمیدونم چطور خوبیاشو چبران کنم 

خیلی زیاد لطف کرده در حق خانواده

لایک نکن خواهر منننن  
ببین این دعوا و دلخوری ها رو هم تو سایت ببنی خیلی ها مامان بابا های خودشونم میگن یا از پسر و دختر خو ...

نه اخه زنگ زد بهم گفت بی حجاب گفتم بابا از من چه بی حجابی دیدی من چادریم عروس بزرگت مانتویی گفت تو با اون فرق داری و بهم گفت دروغگو و گقت روانی خودتو درمان کن مامانم هم نتونست تحمل کنه گوشیو گرفت گفت خودت روانی هستی🤦‍♀️🤦‍♀️بعدش باز با هم خوب شدیم ها ولی خوب شست منو