2777
2789
عنوان

زنداداشمم خیلی مهربونههه

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد دوست بنده خدامون افتادم...باردار بود،جز مادرش یکی در این خونه رو نزد بگه تو بارداری...ویار چیزی داری یا نه؟

جاریش همین تهران بود...سراغشم نمیگرفت

مادرشوهرش یکی دوبار نوبت دکتر داشت اومد خونه ش،دست خالی اومد...

فقط مادرش

بعد این دوستم خیلی مهربونه..حواسش به همه هست

قاشق نشسته

خداروشکر ک باهم خوبید و خداروشکر ک شما انقدر مهربونی و خوبی ب چشمت میاد من ک هرکاری تونستم کردم براخانواده شوهرم از مریض داری بگیر تا جمع کردن ی تیکه اشغال کوچیک از رو زمین ولی تهش بده بودم وهمه جا پشت سرم گفتن ب شوهرش دعامیده زندگیشو باجادونگه داشته فک کن مادرشوهرم مبل نداشت عقد کردم گفت پولی ک برامبل گذاشتم کنار براعروسم بهترین حلقه رومیخرم گوشی مجردیموفروختم براش مبل خریدم بعد فهمیدم کادوخواهرشوهرم و حلقه اینام همه نقره بود طلا نبود و.......دیگه ک بگم همه تعجب میکنن

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

یاد دوست بنده خدامون افتادم...باردار بود،جز مادرش یکی در این خونه رو نزد بگه تو بارداری...ویار چیزی ...

ادمای مهربون اکثرا تنها میمونم چون انقدر مهربونیشونو خرج میکنن ک ادمای نمک نشناس دوربرمیدارن فک میکنن وظیفشونه و نباید جبران کنن

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اصلا نمیزارم به حساب خودشیرینی از اول همینهنمیدونم چطور خوبیاشو چبران کنم خیلی زیاد لطف کرده در حق خ ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه،منم زنداییم واقعا خیلی خوبه پایمه مامانمم همیشه پشتشه 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟