2777
2789
عنوان

نی نی یار ها این چه طرز پاسخگویی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 20414 بازدید | 48 پست
حتما ماله پسر شما کم بوده این از روی چونش هست تا روی شکمش به صورت یه خط باریک 

پسر من دستش بود که کرد تو کاسه آبگوشت من فورا روی دو تا دستش عسل زدم رفت و جاشم نموند ولی مچش که زیر آستینش بود تاول زد 

و جاش موند اونم براش عسل زدم الان تاول و زخمش خوب شده فقط یک ذره جاش مونده

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

پرستاره گفت وقتی خوب شد روغن کنجد بزن  حالا خواهر شوهرم گفت حنا با روغن بنفشه براش بزن اصلا تع ...

عزیزم هیچی نیست الکی خودتو بس تاب نکن....پسرا با این وضع ببینت اصلا خودش دورازجونش قلبش میترکه میگه ببین چی شده مامان اینطورمیکنه

شکر ک بخیر گذشته و اتفاق بدتری نیفتاده...

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشاالله خوب بشه همونم ماله پسر منم خوب بشه 

ایشاالله درکت میکنم من اون روز که اینجور شد دلم میخواست خودم رو بکشم انقدر حالم بد بود

انشاالله کوچولوت زود خوب بشه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

پسرم صبح با چایی خودش رو سوزوند توی این شهر خراب شده که نه دکتری هست نه بیمارستان درستی بردمش بیمارس ...

سلام.جاش نمیمونه اصلا.البته باید مواظبش باشی و به زخمش برسی.از توصیه های دوستان استفاده کن حتما.

مادرشوهرم میگه همسر من وقتی یک سالش بوده فلاکس چای رو خالی میکنه رو پاهاش(دقیقا هر دو تا پا از زانو به پایین).میگه تا یه هفته تب داشت از درد و سوزش.میگه بهش روغن زیتون و روغن نباتی میزدم هر دو ساعت یه بار.الان نگا میکنم هیچی معلوم نیست اصلا

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

پسرم صبح با چایی خودش رو سوزوند توی این شهر خراب شده که نه دکتری هست نه بیمارستان درستی بردمش بیمارس ...

عزيزم پماد Acm بخر بزن 

دختر منم با چاي خودشو سوزوند فقط همين پماد پاشو خوب كرد فرانسويه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

بنده مدیر کلینیک نی نی سایت هستم 

باید چند نکته خدمتتون عرض کنم

در درجه اول  بابت اتفاقی که برای فرزندتون افتاده با شما همدردی می کنم و واقعا متاسفم که اینطور شده . امیدوارم که هرچه زود تر خوب بشه و جای سوختگی هم نمونه

بنده درک می کنم که شما مادر هستید و احساس بدی از این اتفاق دارید اما مادر عزیز یک سوال از خدمت شما دارم 

فرض کنید پزشک متخصص ما ۲۴ ساعته آنلاین حضور داشته باشه و همون لحظه هم پاسخ شما رو می داد.به نظر شما اگر این پزشک بدون معاینه و مشاهده مستقیم اثر سوختگی و شدت اون و نوع سوختگی بگه که جای سوختگی نمی مونه و یا می مونه 

آیا این نظر قابل قبول خواهد بود ؟؟؟؟

مگر می شود بدون مشاهده مستقیم چنین نظری داد

یا اگر پماد یا دارو خاصی در این مورد داده بشه آیا مسئول عواقب این تشخیص نیستیم؟؟؟

نکته بعدی این که کلینیک نی نی سایت  به تازگی ایجاد شده و ما بصورت شبانه روزی در تلاش هستیم که ایرادات و نقایص فنی و اجرایی این بخش رو برطرف کنیم و کارشناسان بیشتری جذب کنیم . این مساله که بتوانیم بصورت آنلاین و در لحظه پاسخ بدیم که بسیار بعید به نظر می رسه مگر در مورد چند تخصص محدود .اما سعی بر این است که پاسخ ها سریع تر داده بشه.

اما همانند بخش تبادل که ۱۱ سال از عمر اون می گذره و تغییرات زیادی کرده این بخش هم به زمان بیشتری نیاز داره که با صبر و حمایت شما عزیزان به این مهم دست پیدا کنیم 

بنده درک می کنم که شما مادر هستید و احساس بدی از این اتفاق دارید اما مادر عزیز یک سوال از خدمت شما د ...

چون پسرم بعدش یه خواب عمیق 3 ساعته رفت که بی سابقه بود من بابت اون نگران بودم