2777
2789
عنوان

نی نی یار ها این چه طرز پاسخگویی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 20414 بازدید | 48 پست

پسرم صبح با چایی خودش رو سوزوند توی این شهر خراب شده که نه دکتری هست نه بیمارستان درستی بردمش بیمارستان دکتره خبلی نگرانم کرد گفت جاش میمونه روی بدنش گفتم اینجا بپرسم ولی جوابی نگرفتم خودمم از صبح از سر درد و استرس دارم میمیرم توی شهر غریب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام😎

چیه داد و بیدار راه انداختی ؟! 

کلینیک منو فرستاده😏..بپرس بینم😎

😂😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
خوب 24 ساعت بعد به چه درد میخوره  من اگر دسترسی به دکتر داشتم اینجا نمیپرسیدم

معمولا 24 ساعت بعد یا 5 روز بعد نهایت جواب میدن قاعدتا درجا که نمیتونن جواب بدن سوال ها که یکی دوتا نیست ولی خب باید یه فکری کنن بهش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پسرم صبح با چایی خودش رو سوزوند توی این شهر خراب شده که نه دکتری هست نه بیمارستان درستی بردمش بیمارس ...

ببخشید ها...دکتره غلط کرد😒

من پسر داییم یه سینی 17 نفره چای لیوانی ریخت رو سینه ش بچه هم بود...فورا مادربزرگم سیب زمینی گذاشت واسه ش...جاشم نموده😒

البته من ندیدمش ها.😆😆.محرماش میگن😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
پسرم صبح با چایی خودش رو سوزوند توی این شهر خراب شده که نه دکتری هست نه بیمارستان درستی بردمش بیمارس ...

دکتره الکی گفته عزیزم الان انقد پماد عجیب اومده که جاش نمیمونه اگرم بمپنه خیلی کم رنگ و محو خواهد بود 

خداشاهده پسر دوست بابام کتری اب جوش روش ریخت تمام بدنش سوخت ولی جاش نموند اونم یه پرستاره یه داروی گیاهی میذاشت براش 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
ببخشید ها...دکتره غلط کرد😒 من پسر داییم یه سینی 17 نفره چای لیوانی ریخت رو سینه ش بچه هم بود... ...

پرستاره گفت وقتی خوب شد روغن کنجد بزن 

حالا خواهر شوهرم گفت حنا با روغن بنفشه براش بزن اصلا تعادلم ریخته بهم دست خودمم نیست از صبح یه چشمم اشکه یکیش خون چشماش شده اندازه یه گردو از بس گریه کردم 

پرستاره گفت وقتی خوب شد روغن کنجد بزن  حالا خواهر شوهرم گفت حنا با روغن بنفشه براش بزن اصلا تع ...

پسرم منم دستش سوخت هم عسل زدم هم تتراسایکلین که عفونت نکنه الان خدا رو شکر هم تاولش خوب شد هم جاش کمرنگ شده البته تازگیا سوخته بودا

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

پسرم منم دستش سوخت هم عسل زدم هم تتراسایکلین که عفونت نکنه الان خدا رو شکر هم تاولش خوب شد هم جاش کم ...

حتما ماله پسر شما کم بوده این از روی چونش هست تا روی شکمش به صورت یه خط باریک