2777
2789
امیدوارم هیچکس به این روز نیوفته چون واقعا درد بی درمانه.اصلا آدم تباه میشه.اصلا انگیزه امید به زندگ ...

دقیقا انگار که بدون اون اصلا زندگی معنی نداره نمیدونم چیکار کنم چه غلطی کنم بتونم ولش کنم

همه چیز درست میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم چرا می‌خوامش بهم خیانت کرد گفت دوست ندارم گفت حسی ندارم چهار بار کات کردم دوباره اومد بدون ...

تقریبا حال وروزمون یکیه اما با یه تغییر اونم میگه دوستم داره اما حس میکنم خیانت میکنه اما تاحالا چیزی ندیدم

سه ساله الان باهمین هیچی بهک نگفت پارسال. که من کاملا عاشق و وابسته شدم بهم گفت دوستم نداره

😐😐 بعضیا چرا اینجورین خب مرض داری از همون اول بگو دوست ندارم برای طرفو بازی میدی

فقط به خودت اعتماد کن 🙃😉❤
😐😐 بعضیا چرا اینجورین خب مرض داری از همون اول بگو دوست ندارم برای طرفو بازی میدی

همون بار اول بهش گفتم ببین من رابطه یکی دو روزه نمیخوام اصلا سنمم طوری نیست تو همچین رابطه ای باشم گفتم اولین بار می‌خوام با یکی باشم خیلی خودشو خوب نشون داد ولی بخدا هیچ پسری ندیدم در این حد با رلش بد باشه بهش بدی کنه

همه چیز درست میشه

خودت تا میتونی سرگرم کن میدونم سخته ونمیشه هیچی برات اون نمیشه اما دلت واسه خودت بسوزه،ایندتو نابود ...

مرسی که باهام حرف زدی عزیزم بلاخره به جایی رهایش میکنم 

همه چیز درست میشه

همون بار اول بهش گفتم ببین من رابطه یکی دو روزه نمیخوام اصلا سنمم طوری نیست تو همچین رابطه ای باشم گ ...

کاش از زمانی که بد شد میزاشتیش کنار 

این آدما ارزش دوست داشتن ندارن

فقط به خودت اعتماد کن 🙃😉❤