2777
2789
عنوان

زن خوب از نظر من زنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 88 پست
خار مادر خودتون میخارنکسی کاریشون نداره

خواهر مادر من یا هر مردی همجنسه توئه وقتی بلد نیستی به همجنست احترام بذاری من دیگه باهات حرفی ندارم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂تو برو زنتو بگیر خواهیم دید کی احترام قراره بذاره کی نه

با دیدن دخترایی مثل تو پشیمون میشم.تو از اونایی که ادم با خودش میگه عجب غلطی کردم گرفتمشا

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

خواهر مادر من یا هر مردی همجنسه توئه وقتی بلد نیستی به همجنست احترام بذاری من دیگه باهات حرفی ندارم

ببین اصلا نساختن زن با مادرشوهر و خواهرشوهر و برعکسش طبیعی هست 

مرد باید از زن و زندگیش پیش خواهر و مادرش تگه 

مرد وظیفه داره به مادرش احترام بزاره یه سری کارارو برای مادرش کنه تما نباید طرف خانومش رو هم پایین بزاره

اگه مرد شنونده خوبی باشه و بزاره رن خودشو خالی کنه و بگه فقط تایید کنه کافیه اصلا لازم نیست بره با مادر و خواهر دعوا بگیره 

زن هم باید درک کنه که اونا خانواده همسرش هستن و همسرش هم حق داره که به خانوادش احترام بزاره 

در کل خانواه من و خانواده تو و این چیزا بینشون نباشه پشت هم باشن 

با دیدن دخترایی مثل تو پشیمون میشم.تو از اونایی که ادم با خودش میگه عجب غلطی کردم گرفتمشا

😂😂 

نه پشیمون نشو 

ما فقط واقعیتارو میگیم. این خانواده داماد هستن که همیشه کوخ میریزن نه عروس

ببین اصلا نساختن زن با مادرشوهر و خواهرشوهر و برعکسش طبیعی هست مرد باید از زن و زندگیش پیش خواهر و م ...

بله درسته .این شد حرف حساب

مرد خوب مردیه که خواهر و مادرش گوه خوری عروس و زندگیشون نکنن مرد خوب مردیه که اذدواج کرد شلوار از نن ...

با ادبیات بهتر بگو.این چیه اخه.خب معلومه با شوهرت این طوری حرف بزنی اونم  بد برخورد میکنه

درکل پای خواهر مادر کسی رو وسط کشید بده چه مال زن چه مال مرد وقتی دوتا آدم میرن زیر یه سقف خوب قطعا دیگاهشون به زندگی یکی نیست و هر زندگی باشی بالا پایین داره در این جور زمان زن و مرد باید خودشون مشکل خودشون حل کنن نه پای خواهر مادر رو بکشن وسط چون اگه این کارو بکنن قطعا پدر مادر زن با دخترشون  پدر مادر مرد هم با پسرشون 

درکل پای خواهر مادر کسی رو وسط کشید بده چه مال زن چه مال مرد وقتی دوتا آدم میرن زیر یه سقف خوب قطعا ...

آفرین درسته