2777
2789
عنوان

زن خوب از نظر من زنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 88 پست

والا ما کار نداریم. اونا لنگ دراز شون رو از زندگیمون جمع نمی کنن

وقتی دستور میدن براش فلان چیز رو نخر، بیمارستان خصوصی نبرش و ببر دولتی، چرا براش تولد گرفتی و ....

حالا دیگه حوصله ندارم از کتکهایی که بابت تهمتهاشون خوردم چیزی بگم.

شما هم با این طرز فکر زن نگیر و تا آخر عمر تنگ دل ننت بخواب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد خوب مردیه که نباید توی سایت زنان و بارداری باشه

میتونم میام دوست نداری برو به خانم تهرانی بگو .یا ابنکه ابنجا رو بخر ما رو بیرون کن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

میتونم میام دوست نداری برو به خانم تهرانی بگو .یا ابنکه ابنجا رو بخر ما رو بیرون کن

فکر کردی خیلی مهمه اینجا باشی؟! در حدی نیستی که برم خودمو زحمت بدم

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

مرد خوب از نظر من مردی هست که خاله زنک نباشه... تو امور زنانه دخالت نکنه زنش هرچی میخره نگه چرا خرید ...

گل پژمرده میشه خب چکاریه

درخواست دوستی دادم اسکرین بگیر جار بزن .و خودتو نفله کن بعدش

خفه

ببین میتونم یه حرف بزنم دیگه روت نشه بیای اینجا ولی شخصیتم اجازه نمیده.پس بفرمایید 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

فکر کردی خیلی مهمه اینجا باشی؟! در حدی نیستی که برم خودمو زحمت بدم

پس با نهایت احترام خروج بفرمایید پرنسس