2777
2789
عنوان

زن خوب از نظر من زنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@niniyar‍ 

بسیار دوست دارم این بحث مزخرف جمع بشه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

اره واقعابا مادرشوهرم یا جاریم هم مشکلی داشتیم خودمون با هم مطرح میکردیم دعوامون هم میزدیم و من به ه ...

ای بابا  البته من یادمه  سالها پیش داداشم یکبار اومد  غیبت زنشو بکنه مامانم گفت  خفه میشی یا بزنم دهنت غیبت زنتو پیش ما نکن خودت مشکلتو باهاش حل کن  خودتو اصلاح کن اونجا من خیلی از مامانم لجم گرفت ولی  الان ک فهمیده تر شدم میفهمم چه کار قشنگی کردع مامانم الان ارتباطش با عروسش خیلی  خوبه  

اللهم عجل لولیک الفرج
زن خوب زنی هست جنگجو و آمازونی باشه خودساخته و از همه نظر خودکفا یک جنگجوی واقعی خشن بی‌رحم و بی احس ...

اتفاقا زن نباید خودکفا باشه... ایتجوری این انرژی رو به اقایون میده که قرار نیست واسم چیزی تهیه کنی.. قرار نیست واسم بجنگی... اخه این خود کفا بودن چیه که همه میگن🙄

درسته آفرین به درک شما

مممنونم

به نظرم اگه آقایون خودشون یه سری چیزا رو درک کنن نه با خانومشون دعوا کنن نه برن یا مادر و خواهر دعوا کنن که اونا هم از چشم عروس ببینن و با هم بدتر بشن عروس و مادرشوهر لا هم کنار میان بالاخره از جنس همن هردو زنن 

بابا من با خانواده خودمم ممکنه اختلاف نظر و دعوا داشته باشم اصلا یه چیز طبیعی با خانواده شوهرم همینطور 

نقش آقایون این وسط خیلی مهمه 

@niniyar‍ بسیار دوست دارم این بحث مزخرف جمع بشه

🤣🤣🤣🤣

خیلی راحت میتونی خارج شی از این تاپیک‌.احساس نمیکنی حرکتت خیلی بچه گانس

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ای بابا البته من یادمه سالها پیش داداشم یکبار اومد غیبت زنشو بکنه مامانم گفت خفه میشی یا بزنم ده ...

چقدر کارش خوب بوده واقعا افرین بهش 

ببین همه با خانواده خودشونم حتی مشکل و اختلاف نظر دارن دیگه چه برسه خانواده همسر که جدیده تازه میزی توش تا همو بشناسیم زمان می‌بره 

مرد باید این وسط عاقل باشه

من جدا شدم اما اگه شوهرم بد دل نبود و مسائل خصوصیمون رو به خانوادش نمی‌گفت واقعا جدا نمیشدم 

اختلافات با خانواده شوهر خیلی طبیعی 

من نمیدونم خانمها حتی تو محیط مجازی هم نمیتونن با اقایون کنار بیان بنده خدا یه حرفی زده هزار تا پند و اندرز اومد این کاملا واقعیته تا نتوانی با خانواده همسرتون کنار بیایید زندگیتون اروم نمیشه از اینکه اقایون میان میگن  انتظارات ما اینه خوبه، بشناسید تو زندگیتون پیاده کنید مخصوصا مجردها

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
چقدر کارش خوب بوده واقعا افرین بهش ببین همه با خانواده خودشونم حتی مشکل و اختلاف نظر دارن دیگه چه بر ...

اره واقعا ان شاءالله تو ازدواج بعدیتون یک همسر خیلی خوب و عاقل گیرتون بیاد

اللهم عجل لولیک الفرج
من نمیدونم خانمها حتی تو محیط مجازی هم نمیتونن با اقایون کنار بیان بنده خدا یه حرفی زده هزار تا پند ...

اره خودش هم گفت باید ما هم تعادل رو برقرار کنیم 

واقعا اگه تعادل رو برقرار کنن آقایون و خانم ها هم درک کنن که بالاخره مرد هم خانوادش هست همه چی اوکی میشه 

زن خوب زنی هست جنگجو و آمازونی باشه خودساخته و از همه نظر خودکفا یک جنگجوی واقعی خشن بی‌رحم و بی احس ...

اینایی که گفتی خصوصیات یه زن خوب نیست بلکه خصوصیات یه زن یا خانم تنهاست که هیچ مرد فهمیده و حامی رو در کنارش نداره تا بتونه بهش تکیه کنه و بتونه خصوصیات زنانش رو نشون بده اون مجبوره قوی باشه به خاطر محافظت از خودش در برابر جامعه.