2777
2789

خانواده همسرم.. پشت سرم حرف میزنن به گوشم میرسه. 🤦🏻

این بیو بزارم براشون؟ 

ما هرچی هستیم به خودمون مربوطه 

سرت تو کار خودت باشه رفیق🤗

33سالمه

بچگونه نیست؟ 

مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده

بزار پست سرت باقی بمونن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ن بابا بچه ای مگ بی توجه باش

چت جی پی تی میگ بزار

جوابش: نه، اصلاً بچه‌گانه نیست!
برعکس، خیلی مودبانه و در عین حال قوی و باوقار هست.

وقتی به این شکل نوشته می‌شه، نشون می‌ده که به خودت و زندگی‌ات احترام می‌ذاری و اجازه نمی‌دی حرف‌های پشت سرت روی اعصابت اثر بذاره. این خیلی بزرگ‌منشانه‌ست.

اگر خیلی محکم و جدی باشه، ممکنه حالت دعوا و درگیری بده، اما این متن هم محترمانه است هم مرزدار.
پس نگران بچه‌گانه بودنش نباش.

🙄😕

مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸

حق دارین خانم ولی هر واکنش از این شکل به نظر من باعث میشه اونا بدتر کنن

ن خوب میخام خیلی محترمانه حد مرز بزارم نمیدونم چجوری ولی.. 

رابطه بین من و دیگران خراب میکنند خبر میارن میبرن🥲

چت جی پی تی میگ بزارجوابش: نه، اصلاً بچه‌گانه نیست!برعکس، خیلی مودبانه و در عین حال قوی و باوقار هست ...

چت جی بی تی همیشه شرایطو درست درک نمیکنه 

تو اول باید بااونایی ک واست خبر میارن قطع رابطه کنی بعد انقدر ب خودت اطمینان داشته باشی ک اگر حرفی میشنوی ناراحت نشی

بیو بزاری فک کردی دیگ پشتت حرف نمیزنن؟همه ادما میدونن زندگی هر کسی ب خودش مربوطع ولی باز دخالت مبکنن

این نظر منه منم کسایی هستن ک پشتم حرف میزنن همین کارایی ک ب تو گفتمو میکنم

ن خوب میخام خیلی محترمانه حد مرز بزارم نمیدونم چجوری ولی.. رابطه بین من و دیگران خراب میکنند خبر میا ...

متوجه شدم خانم 

ولی به نظر من افرادی که این شکلی هستن از این بیو شما چنین برداشتی نمیکنن و برعکس حس میکنن شما رو بیشتر میتونن اذیت کنن 

متوجه شدم خانم ولی به نظر من افرادی که این شکلی هستن از این بیو شما چنین برداشتی نمیکنن و برعکس حس م ...

ینی حس میکنه دارم میسوزم؟ 

واکنش نشون ندادن بهتره؟ 

چت جی بی تی همیشه شرایطو درست درک نمیکنه تو اول باید بااونایی ک واست خبر میارن قطع رابطه کنی بعد انق ...

اوکی 

ممنون درست میگی

👌🏻

قطع ارتباط کردم فقد مهمونی ها میبینم

و اینکع کلا تصور همرو راجب تو خراب میکنند

و اینجوریه ک خودتم تعجب میکنی از حرفاشون.. ذهنیت دیگران راجب من تغییر میدن

حرفایی میزنن ک در شان من نیست..  بع خصوصیات اخلاقی من نمیخوره 🤦🏻☹️