2777
2789

ریه هام باهررررنفسسسسسس صدای ریه پیرمردارو میده و خس خس می‌کنه قشنگ انگار جارو برقیه وای خیلی اذیتمممم نمیتونم نفس بکشم بینیم هم گرفته اصن مسدود مسدود شده اکسیژنننننن میخاممممم

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

آسم داری؟

شاید به یه چیزی حساسیت کردی

اگر میتونی اسپری تنفسی سالبوتامول بخر بزن

خیلیی خوبه

منم هرموقع اینحوزی میشم میزنم البته اسم دارم

ولی اگر حتی اسم هم نداری بزنی مشکلی نداره💋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

آسم داری؟شاید به یه چیزی حساسیت کردیاگر میتونی اسپری تنفسی سالبوتامول بخر بزنخیلیی خوبهمنم هرموقع ای ...

نه خدانکنههه سرماخوردممممم یه پنج روزی هست خیلی بد سرماخوردم وای مرسی ولی فک کنم فردا خوب شم امشب یهو اینطوری شدم مشکلم الانه اصن هوانیسسس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خدانکنههه سرماخوردممممم یه پنج روزی هست خیلی بد سرماخوردم وای مرسی ولی فک کنم فردا خوب شم امشب یه ...

اخیی خیلی بده سردرد میگیری

کلا داداش منم که آسم نداره سرما میخوره از این اسپری میدم میزنه به یک دقیقه نمیکشه خوب میشه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

اخیی خیلی بده سردرد میگیریکلا داداش منم که آسم نداره سرما میخوره از این اسپری میدم میزنه به یک دقیقه ...

وای چه خوبه کاش الان داشتمش اره اتفاقا سردرد دارم راه میرم سرم میگیره باید آروم راه برم کاش سرم زده بودم قرصم نمیخورم مرتب طولانی شد