تعلیقی14789 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2486 عنوان نمیتونم نفس بکشم اههههخخخخخههههههه 153 بازدید | 4 پست ریه هام باهررررنفسسسسسس صدای ریه پیرمردارو میده و خس خس میکنه قشنگ انگار جارو برقیه وای خیلی اذیتمممم نمیتونم نفس بکشم بینیم هم گرفته اصن مسدود مسدود شده اکسیژنننننن میخاممممم لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم امروز | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 6518 آسم داری؟شاید به یه چیزی حساسیت کردیاگر میتونی اسپری تنفسی سالبوتامول بخر بزنخیلیی خوبهمنم هرموقع اینحوزی میشم میزنم البته اسم دارمولی اگر حتی اسم هم نداری بزنی مشکلی نداره💋 فعلاا بدون امضا🐈⬛🍒❤️
تعلیقی14789 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2486 آسم داری؟شاید به یه چیزی حساسیت کردیاگر میتونی اسپری تنفسی سالبوتامول بخر بزنخیلیی خوبهمنم هرموقع ای ... نه خدانکنههه سرماخوردممممم یه پنج روزی هست خیلی بد سرماخوردم وای مرسی ولی فک کنم فردا خوب شم امشب یهو اینطوری شدم مشکلم الانه اصن هوانیسسس لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 6518 نه خدانکنههه سرماخوردممممم یه پنج روزی هست خیلی بد سرماخوردم وای مرسی ولی فک کنم فردا خوب شم امشب یه ... اخیی خیلی بده سردرد میگیریکلا داداش منم که آسم نداره سرما میخوره از این اسپری میدم میزنه به یک دقیقه نمیکشه خوب میشه فعلاا بدون امضا🐈⬛🍒❤️
تعلیقی14789 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2486 اخیی خیلی بده سردرد میگیریکلا داداش منم که آسم نداره سرما میخوره از این اسپری میدم میزنه به یک دقیقه ... وای چه خوبه کاش الان داشتمش اره اتفاقا سردرد دارم راه میرم سرم میگیره باید آروم راه برم کاش سرم زده بودم قرصم نمیخورم مرتب طولانی شد لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم