2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به دیامتر لنز معمولا ۱۴ به بالا درشت میکنه مردمکو ولی بزرگتر هم خیلی غیر طبیعی میشه رنگهای روشنم چشمو باز تر نشون میده لنزهای دور دار هم بزرگتر میشه بنظرم ۱۴.۲ مناسب ترینه منم ی زمانی لنز میذاشتم

بستگی داره به دیامتر لنز معمولا ۱۴ به بالا درشت میکنه مردمکو ولی بزرگتر هم خیلی غیر طبیعی میشه رنگها ...

مرسی مهربون

چه برندی و چه رنگی رو توصیه میکنی که طبیعی تر جلوه کنه؟

رنگ چشم خودم قهوه ای سوخته هس

موقع خرید بگم لنز دور دار بهم بده؟چه برندی؟

من از یه سایته میخرم انلاین بهترینههه یعنی هر چی از خوبیش بگم کم گفتم واقعا لنزا بدون هیچ حساسیتی ان اگر خواستی لینکشو بدم

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مرسی مهربونچه برندی و چه رنگی رو توصیه میکنی که طبیعی تر جلوه کنه؟رنگ چشم خودم قهوه ای سوخته هس

عزیزم برندهایی ک من میخریدم لومنتو جمستون دهب اینا خیلی با کیفیت بودن رنگشم بستگی به سلیقه داره الان خیلی کیفیت و رنگ لنزا طبیعی تر و بهتر شده پیجای اینستا رو بگرد ببین چ رنگای دوست داری سالانه هم بخر بهتره

من بلد نیستم لنز بزارم😭

با اپلیکاتور بزار و با مایع لنز تمیزش کن باید حواست باشه لنز برعکس نزاری تا نپره بیرون وقتی لنز رو انگشتت قرار میدی باید یه دایره محدب صاف باشه که چین داشته باشه لنز برعکسه 

و همیشه حواست باشه لنز چشم چپ همیشه تو چشم چپ باشه قاطی نزاری چند بار بزاری یاد میگیری با لنز نخواب اصلا

با اپلیکاتور بزار و با مایع لنز تمیزش کن باید حواست باشه لنز برعکس نزاری تا نپره بیرون وقتی لنز رو ا ...

سخته بخدا‌  یبار روز عروسی عموم لنز برعکس گذاشتم ایقدرررر از چشم آب رف آرایشم خراب شد