2777
2789
عنوان

بلایی ک مردای زندگیم سرم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 93 پست
مظلوم نیستم اما حرف زدن باهاشون فایده نداره یه جورایی طلبکار منن ازینکه من درآمدم بیشتر باشه یا زندگ ...

از آدمای طلبکار باید همیشه طلبکار باشی تا نتونن اذیتت کنن‌. دست پیش بگیر بگو باباهای مردم چیکارا میمنن برا نوه و دخترشون

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اینجوری سخت بگیری برای خودت ،مریض میشیزندگی سخته برای هرکسی یه جور نه هزار جور سخته ماهم اینطوریه دی ...

کاش فقط نون گرفتن بود

هزار تا حساب کتاب برای دخل و خرج و قسط

کلی خرید کارای بیرون خونه داخل خونه

بچه ای ک بابا نداره

همه کاراش با خودته

سرگرم و خوشحالشم باید بکنی دست تنها

نه همبازی داره نه خاله دایی عمو عمه

خودتی و خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی چیزا رو برا خودت بزرگ نکن منم همیشه یا بازار یا نونوایی

کاش فقط اینا بود...

منم همیشه میرم نونوایی ولی اینکه برادرم امروز اونجا بود بدجور به هم ریخت منو..‌‌

یکبار بمن نگفتن کاری داری؟ چیزی نیاز نداری؟ کار مردونه داری کی برات انجام میده

اینا پیشکش

به روح و جسم و احساسم آسیب زدن منو خرد کردن

گل من غمگین باشی طبیعیه و حق هم داری

ریشه ی خیلی از مشکلات آدم برمیگرده به پدرش

پدر خونه اگه نا امن باشه، نهایتا ازدواج هم خوب نیست، مگه تک و توک..... 

برا همینه میگن دختر به سرنوشت مادرش دچار میشه

حالا هم وضع اینجور نمیمونه خونه والدینت نرو ترجیحا 

کمتر کن ارتباطتونو 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
چرا میری خونه برادرت همه کار میکنی .همینه دیگه جوابتو خودت دادیدستاوردت چیه از رفتن به خونه برادرت و ...

خونه پدرمه نه برادرم ولی خب اونم اونجاس

چون یه مدت افتادع بود گوشه بیمارستان بعدشم خونه مریض شده بود

مادرمم زانوش شکسته 

کسی نبود غذا بپزه براشون کاراشونو بکنه.فامیل هم میفهمیدن اگه نمی‌رفتم 

گل من غمگین باشی طبیعیه و حق هم داریریشه ی خیلی از مشکلات آدم برمیگرده به پدرشپدر خونه اگه نا امن با ...

فقط برای انجام کاراشون میرم.

با دل خون میرم و میام

خونه پدرمه نه برادرم ولی خب اونم اونجاسچون یه مدت افتادع بود گوشه بیمارستان بعدشم خونه مریض شده بودم ...

پس برا حرف فامیل رفتی. همون فامیل موقعی که این خونواده اینقدر اذیتت کردن کدوم گوری بودن

از آدمای طلبکار باید همیشه طلبکار باشی تا نتونن اذیتت کنن‌. دست پیش بگیر بگو باباهای مردم چیکارا میم ...

یادم نمیاد کار خاصی برام کرده باشه

حتی کفش و لباس هم ک‌میخاستیم باید انقد گریه میکردم تا میگرفت

اخرشم دید خواستگارم پولداره تو شونزده هفده سالگی منو داد و گفت اگه نمیدادمت طلبکارم میشدی میگفتی جای اون یارو ک پولدار بود و ردش کردی بهم پول بده!

جهازمم با بدبختی و وام و مزدهای کار مادرم گرفتم....

عزیزم جمله آخرت فقط...

همه‌ی ما زن‌ها خسته‌ایم نمی‌دونم کدوممون خوشبختم 

آیا اونایی تظاهر به خوشبختی می‌کنند واقعیت داره

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨