2777
2789
عنوان

بلایی ک مردای زندگیم سرم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مادرم زانوش شکسته برادرمم خودش بعد از اون کارش یه بیماری سخت گرفت و یه مدت افتادع بودمنم اگه نمی ...

شما پدرت که وظیفشه هیچ حمایتی از شما نداره مادرت هم پشتت نیست یکم بهتره سنگدل باشی شما خودت شاغلی دست تنها داری بچت بزرگ میکنی منت سر پدرت بزار و هر روز یاداوری کن چه لطفی داری بهشون میکنی هر روز یاداوری کن حمایتی ازت نکردن ولی تو مثل اونها نیستی چرا میریزی تو خودت این حرفها رو  

گرچه من جات بودم کمکی نمیکردم

مجبورم یکی نمیخام فامیل بفهمن باهاشون اختلاف دارم یکیم اینه زانوی مادرم شکسته باید برم براشون غذا بپ ...

زن داداشت بپزه

چرا تو میپزی؟؟؟

حالا بفهمن اختلاف داری

چطوربرای  اونها مهم نیست واسه تو مهمه

کاش فقط نون گرفتن بودهزار تا حساب کتاب برای دخل و خرج و قسطکلی خرید کارای بیرون خونه داخل خونهبچه ای ...

کامل درکت میکنم منم با ۲تا بچه اوار زندگی بقیه ام

چرا طلاق گرفتی؟ ن شرایطشو داشتی ن از نظر روحی اماده هستی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تنها نیستی من تو نوزده سالگی زیر بار فشار زندگیم خم شدم چون به پدر نا‌ امن دارم

خیلی درمورد ازدواجت اگه مجردی محتاط باش

چون خداب نکرده ادم جدابشه بدتر میشن پدرا

الان خونه جدا گرفتی ؟؟مگه نوکرشی میری خونش کاراشو میکنیچه خبری دیدی ک از زندگیت حذفشون نمیکنی

خونه جدا دارم اره

میترسم آبروم بره...بگن با شوهرش مشکل داشت با خانوادشم مشکل داره

خودمم دلم نمیاد مادرم زانوش شکسته.

ولی دلخوشی ازشون ندارم 

ت ک ننت پشتت نیست حامیت نیست شوهر و پسرش هم ک اذیتت میکنن چرا میری کلفتی ننت میکنی ب جهنم ک زانوش شک ...

میرم براشون اشپزی میکنم بیشتر وقتا

الان بهتر شده کمتر میرم

اما خب مجبور بودم و هستم ک حفظ ظاهر کنم جلو فامیل و مردم