2777
2789
عنوان

دعا کنید یا منو بچم بمیریم یا شوهرم خسسسستته شدم 🥹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 29 پست
خودت برو دکترت بگو برات نامه استراحت بده بدو خونهمادرت چند روز بزار بره برگرد خونه خودت

حالا دکتر به شوهر احمق و کم عقلم گفته مسمومیت بارداری داره مراقب باش واقعا تحملم تموم شده 😭

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای سیفی صغیر(قابوس نامه) رو هر روز بخونواسه درو شدن ادمهای شر خیلی جوابه(خودم امتحان کردم)هفت بار ...

دلم برا بچه میسوزه از بس که تو این بارداری منو اذیت کردن من استرس کشیدم و غصه خوردم اصلا حوصله رفتار های شوهر بچه ننه ام و ندارم واقعاً تو شرایطی هستم که نیاز به توجه مراقبت و درک شدن دارم اما شوهرم گاو گاو می‌فهمه 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
خب نرو بگو من شرایط نگهداری از مادرتو ندارم

آنقدر بلدن مگه میگه تو نگه دار میگه بیارمش خونمون حواسم به مامانم باشه 🥴

سوره کوثر هفت بار بخون فوت کن سمت خونشون برگرده همون جا.. اه اه اینا کی ان دیگه یه ذره ملاحظه زن بار ...

نمیگه مگه دار که منت سرشون بمونه که میگه بیارمش اینجا خودم حواسم بهش باشه 😵‍💫 به. نظرتون بیاد اینجا کی من روزگار دارم دیگه 

خوندم برات خدا کمکت کنه

مرسی منم برای شما خواندم 

انشاالله خدا خودش کمکت کنه من برات خوندم

مرسی منم برای حاجت دل شما خواندم 

چرا خواهر شوهرت رسیدگی نمیکنه یا براش پرستار نمیگیرن شرایطت رو با ارامش به همسرت توضیح بده

خواهر شوهرم نه مثل من ساله نه بچه داره منتها دختر خودشون گناه داره ملت دخترشان رو از سر راه آوردن بعدشم توقع دارم خدا کمکشون کنه خیر ببینم خواهر شوهرم حسادت داره خودش باردار نمیشه خون دل من کرده تو بارداری الاهی که خدا از سرش نگذره

امیدوارم مادرت مریض نشه ک درک کنی چقدر سخته همشم گردن خواهر نیست ک بخواد مادرشو نگه داره وظبفه شوهرت ...

بله شوهرم وظیفه اش هست ۲۰روزه رفته داره کارای مامانش رو انجام میده منم هیچ اعتراضی نکرده الان خواهر درد گرفته اش آمده فتفا داره تو خسته شدی مرد که نباید کار کنه ببرش خونه خودتون زنت غذا درست کنه تو هم حواست به مامانم باشه که یه وقت نگه داداشم ۲۰روز زن حامله اش رو ول کرده حالا من بمونم اون استراحت کنه گفته دیگه زنت کار کنه تو استراحت کن 😵‍💫 من ۳ماه با داریم همش زیر سرم بودم دریغ از یه شب که بگن ما غذا داریم از بیمارستان آمدین بیاین خونه حالا توقعاتشون این مدلی 

چرا پرستار نمیگرن براش

بابا اینا میگن دختر خودمون گناه داره از زندگیش میمونه بیاد مترو نگه داره پرستار کی پولشو بده ننه باباش مفت خور نشستن پسر وظیفه اش هست خرجی بده دکتر ببره مراقبت کنه فقط اینجا غلط کردن براش زن گرفتن الاهلی به داغ دخترشان بشینم که من به مرگ راضی ام 

بله شوهرم وظیفه اش هست ۲۰روزه رفته داره کارای مامانش رو انجام میده منم هیچ اعتراضی نکرده الان خواهر ...

به همسرت بگو من حتی وظیفه ندارم واسه خپدت بخوام غذایی چیزی درست کنم با این وضعیتم ، توقع نداشته باش بتونم از مادرت نگهداری کنم 

البته اینجوری بگو بهش ک عزیزم من همیشه دوست دارم بهترین پذیرایی رو از مادرت بکنم اما الان تواناییش رو ندارم بخاطر همین از خجالت میرم پیش مامانم خودت بیست روز که تونستی قشنگ مراقبت کنی الان هم نگه دار

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐