2777
2789

من باردارم مادر شوهر نکبتم تو خودش دستشویی می‌کنه دائم مریضه البته مریضیش هم بخاطر ظلم و ستمی که به بقیه کرده و  می‌کنه داره کارما پس میده منتها نمی‌دونم گناه من چیه که افتادم تو خاندان اینا هم بهم ظلم میکنن هم تاوان که پس میدن دوباره نکبتش میوفته رو زندگی من خواهر شوهر خیر ندیده ام هم دائم فتفای جدید میده ۲۰روزه شوهرم منو ول کرده رفته پیش ننش من کلام نکردم الآنم میخواد بیاردش خونه ما من وسواس دارم دستشویی می‌کنه تو خودش و بهشون بگی زیرت پلاستیک بندار ایزی لایف کن یا هم بهشون بر میخوره آنقدر هم به من ستم کردن که چشم دیدن هیچ کدوم رو ندارم ۷ماهه باردارم و تو این مدت هم مسمومیت بارداری دارم مامان بیچاره همش کار هام رو کرده همش تپش قلب دارم توانایی کل کل کردن با شوهرمم ندارم  برام نفری یه حمد بخونید که شرشون از سر من کم بشه خیرشون رو نخواستم فقط از من دور باشن و نکبتشون خودشون رو بگیره منم برا حاجتتون حمد میخونم 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای سیفی صغیر(قابوس نامه) رو هر روز بخون

واسه درو شدن ادمهای شر خیلی جوابه

(خودم امتحان کردم)

هفت بار سوره کوثر هم بخون نیت اینکه شرشون کم شه

خدا کمکت کنه شرایطت خیلی سخته

ولی  فقط دعا کردن کافی نیست خودتم ی تلاشی بکن

قبول نکن ...بگو نمی تونم.در توانم نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

برا چی خونه یه زن باردار میاره اخه 

این چه ادمیه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من باشم میرم پیش مامانت میگم حالم بدهای کاش می موند خانه ی خودش نوبتی بجه هاش برن پیشش یا پول بدن پر ...

خونه مامان بودم این ۲۰روز آمده دنبالم بیا ریم خونه فکر کردم دلش برا من تنگ شده نگو آبجیش تفت داده مامانم رو ببر خونتون خیر نبینه از زندگیش به حق علی 😑😑

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

عزیزم به جای دعا کردن پاشو برو الان خونه مامانت به شوهرت هم بگو خونه نیستی حالت بد بوده رفتی اونجا دیگه تا آخر بعده زایمانت برنگرد بعد از زایمانت هم بعده 40 روز که برگشتی یه خدمتکار بگیر کل خونه رو بشور بعد بشین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

امیدوارم مادرت مریض نشه ک درک کنی چقدر سخته همشم گردن خواهر نیست ک بخواد مادرشو نگه داره 

وظبفه شوهرته نگه داره دیگه شمام حامله ای بگو رک من نمیتونم کمک بدم ب همسرت و کاری نکن یا برو خونه مامانت بگو میخوام اماده زایمان شم ولی شوهرت وظیفشههههه که نگه داره تمام.

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

نمی تونه راه بره یعنی؟

میتونی نمیره 😖 میگه پیام درد می‌کنه فک کرده کمتر راه بره دیر تر میمیره

خونه مامان بودم این ۲۰روز آمده دنبالم بیا ریم خونه فکر کردم دلش برا من تنگ شده نگو آبجیش تفت داده ما ...

اشکال نداره دوباره برگرد برو خونه مامانت بگو حالت بد شده رفتی اونجا خونه نیستی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕