rozhbin_هسدم مدیر عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 875 عنوان من سه شنبه رفتم لیزر الان کل بدنم هم خارش گرفته و هم جوش و التهاب زده | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست دو تا بازوم التهاب شده پماد زینک میزنم باز هستخارششششش شدید دارهانقدر خاروندم دستو پام زخم شدهجوش دون دون ریز قرمز زدمحتی جایی ک لیزر نشده هم جوش زدهمثل سینم اصلا لیزر تکردن ولی وسط دوتا سینه هام نه ده تا جوش قرمز ریز زده یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴 1404/06/01 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozhbin_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 875 چون زدنت واکنش میده ولی من خیلییی میخام برم از شر موهای لعنتیم خلاص شم یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴
rozhbin_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 875 آره من پوستم سفید و خیلی حساسه تند تند میرم حمومهم نمک دریا میزنم هم زینک اسپری بدن سبوما هم میزنم زود زود حمو رفتن تاثیر داره؟ یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴
rozhbin_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 875 وا چجور مرکزیع اونجاحتی نیرویی که باید با دستگاهش با بدنتون کار شه اونجا مشخص میشه ننه فقط یکی ار اپراتور اومد تو و شروع ب لیزر کردن کرد یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴
معشوقه_هیتلر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 305 ننه فقط یکی ار اپراتور اومد تو و شروع ب لیزر کردن کرد 😐
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4295 زود زود حمو رفتن تاثیر داره؟ آره هر روز برو ، منم بدنم پر جوش ریز قرمز شده بود من قشنگ میشورم با لیف صابونبعد نمک دریا میزنم بازوهاممیام بیرون اسپری بدن اردن سبوما تقریبا همه جا میزنم بعدش زینک سه روزه خوب شد تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈
rozhbin_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 875 آره هر روز برو ، منم بدنم پر جوش ریز قرمز شده بود من قشنگ میشورم با لیف صابونبعد نمک دریا میزنم بازو ... چحوری نمک دریایی بزنم؟ تو آب حلش کنم؟ یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴
rozhbin_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 875 آره هر روز برو ، منم بدنم پر جوش ریز قرمز شده بود من قشنگ میشورم با لیف صابونبعد نمک دریا میزنم بازو ... توام خارش شدید داشتی؟ یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4295 چحوری نمک دریایی بزنم؟ تو آب حلش کنم؟ بریز کف دستت یکم خیس کن بمال جاهایی ک میخاره .ارع منم ساق پاهام زخم شده بود از خارشزینک فقط یبار زدم خوب شد تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈