2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم فدای سرت 

من اول رفتم دانشگاه لیسانس شیمی گرفتم بعد آزمون استخدامی دادم دبیر شیمی شدم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دوباره تلاش کن تسلیم نشو دفیقا دختر خاله منم سال اول نیاورد دوباره خوند و قبول شد امسال ...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

سلام گلم فدای سرت من اول رفتم دانشگاه لیسانس شیمی گرفتم بعد آزمون استخدامی دادم دبیر شیمی شدم

منم‌میخوام همینکارو کنم

ادبیات میخونم

شما سابقه کار توی مدارس غیر دولتی داشتین؟

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️ 

دوباره تلاش کن تسلیم نشو دفیقا دختر خاله منم سال اول نیاورد دوباره خوند و قبول شد امسال ...

آخه از یکی از همکلاسی هام خیلییی میسوزم این واقعا درسش همتراز من بود خیلی هم عالی نبود حتی از منم کمتر ولی آورد

منم‌میخوام همینکارو کنمادبیات میخونمشما سابقه کار توی مدارس غیر دولتی داشتین؟

نه یه سابقه تدریس محدود تو آموزشگاه کنکور داشتم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷