2777
2789

دستشوییش دوربین داره؟

دوستم رفته جیشش نیومده اومده بیرون لیوان به دست راه رفته یکم بعد میگه دست بردم زیر دامنم شکممو فشار بدم با لیوان تو دستش رفته زیر دامن😂الان میگه دوربین منو دیده و روز اعلام نتیجه گیر میدن بهم

منم برا ازدواجم رفته بودم اونجا ولی نگا نکردم ببینم دوربین داره یا نه

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من ده سال پیش شهرستان کوچیک رفت برای آزمایش دوربین داشت تازه یک نفر هم وایساده بوده بالا سرش

نه اینجا کسی نبود منم رفتم

فقط دم در نوشته بود کیف نبرین داخل

لایک نکن خواهر منننن  
خب الان گیر میدن بهش؟

برای خانوم ها دوربین نمیزارن 😑😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه اینجا کسی نبود منم رفتمفقط دم در نوشته بود کیف نبرین داخل

شما همونی که دوستت سیگار میکشید نمیخواست تو ازمایشش معلوم شه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه

اوهوم