من همه چیز رو چشمی میریزم اندازه ندارم ولی برات توضیح میدم جو پرک رو یه ساعت قبل از پخت خیس کن هویج رو نگینی خورد کن با شیر بزار بپزه در قابلمه رو نبند چون زود سر میره وقتی کامل پخت قارچ اسلایس شده رو اضافه کن و بزار مجدد بپزه اگه شیرش کم شد دوباره شیر یا آب بریز
یه بسته عصاره مرغ یا گوشت هاتی کارا با کمی آب سرد حل کن بریز داخلش این ادویه نمک داره پس نمک رو بعد اضافه کردن ادویه بریز
بعد یک لیوان شیر و ۲ قاشق آرد رو مخلوط کن بزار با شعله کم بجوشه تا کمی سفت بشه بعد یه کره ۵۰ گرمی اضافه کن این سس سفیده که باعث قوام سوپ شیر میشه
نکته اگه ادویه رو نتونستی پیدا کنی حتما حتما تو سوپ پودر سیر بریز مزش فوق العاده میشه
ریختن مرغ و ذرت و ... دلبخواهه که من پیشنهاد نمیکنم چون سنگین میشه
ریختن خامه هم دلبخواهه اگه دوست داشتی آخرش قبل کشیدن بریز یا روش رو با خامه و جعفری خرد شده تزیین کن