2777
2789

از من به شما نصيحت يه چيزي ك تا حالا درست نكردي برا اولين برا برا مهمون درست نكن خيلي ريكسه😬😬😅

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
از من به شما نصيحت يه چيزي ك تا حالا درست نكردي برا اولين برا برا مهمون درست نكن خيلي ريكسه😬😬😅

به شدت موافقم

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برا مهمونا درست نکن. به مذاق خیلیا خوش نمیاد (من عاشقشما ولی میبینم خیلیا باب میلشون نیس). همون سوپ جو معمولی رو درست کن

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
دقیقا  به چیزی درست کن که توش مهارت داری

اره مثل سوپ جو ك به ذائقه همه ميخوره 😃

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

جو پوست کنده رو بذار خوب بپزه تا حسابی نرم شه.

مرغ رو سوا بپز و وقتی پخت ریش ریش کن بریز داخل جو پخته شده .

یه مقدار خیلی کم‌هویج هم رنده کن داخلش و بذار باهم‌بجوشن‌یه مقدار که لعاب انداخت و ۵دقیقه قبل خاموش کردن‌یه مشت جعفری خورد شده بریز داخلش و بعدشم شیر بریز وقتی جوشید خاموشش کن‌و خامه رو بریز داخلش و هم‌بزن . 

کنارشم‌آبلیمو یا آب نارنج‌سرو کن . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

من همه چیز رو چشمی میریزم اندازه ندارم ولی برات توضیح میدم جو پرک رو یه ساعت قبل از پخت خیس کن هویج رو نگینی خورد کن با شیر بزار بپزه در قابلمه رو نبند چون زود سر میره وقتی کامل پخت قارچ اسلایس شده رو اضافه کن و بزار مجدد بپزه اگه شیرش کم شد دوباره شیر یا آب بریز 

یه بسته عصاره مرغ یا گوشت هاتی کارا با کمی آب سرد حل کن بریز داخلش این ادویه نمک داره پس نمک رو بعد اضافه کردن ادویه بریز 

بعد یک لیوان شیر و ۲ قاشق آرد رو مخلوط کن بزار با شعله کم بجوشه تا کمی سفت بشه بعد یه کره ۵۰ گرمی اضافه کن این سس سفیده که باعث قوام سوپ شیر میشه 

نکته اگه ادویه رو نتونستی پیدا کنی حتما حتما تو سوپ پودر سیر بریز مزش فوق العاده میشه 

ریختن مرغ و ذرت و ... دلبخواهه که من پیشنهاد نمیکنم چون سنگین میشه 

ریختن خامه هم دلبخواهه اگه دوست داشتی آخرش قبل کشیدن بریز یا روش رو با خامه و جعفری خرد شده تزیین کن 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
جو پوست کنده رو بذار خوب بپزه تا حسابی نرم شه. مرغ رو سوا بپز و وقتی پخت ریش ریش کن بریز داخل جو پخ ...

دوست عزیز از نظر علم تغذیه اصولا چیزهایی که خامه و شیر دارن با آبلیمو سرو نمیشن 

البته ببخشید جهت اطلاع گفتم 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
دوست عزیز از نظر علم تغذیه اصولا چیزهایی که خامه و شیر دارن با آبلیمو سرو نمیشن  البته ببخشید ...

مرسی عزیزم که گفتی . نمیدونستم ❤❤❤

ولی خوشمزه میشه 😉😉

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...