2777
2789
عنوان

یه دقه بیا نظرتو بگو بعد برو

90 بازدید | 12 پست

خونه ما ینی جاییک زندگی میکنیم تا مشهد چهارساعت بیشتر راهه خانواده و فامیلای همسرم مشهدن

بعد هرماه ی برنامه ای هست که بهواد توقع داشته باشن بریم مشهد ینی اون اوایل واقعا توقع داشتن توی تمام مراسماشون شرکت کنیم ک این توقعو از سرشون انداختن چون مسیر دوره بچه ده ماهه دارم باید همش روی پام باشه و ازون گذشته بچم مریض بود الان باز خودم ازش گرفتم و بدن دردم

از طرفی زنگ زدن ک امشب بیاین حتما و اینا

شما جای من بودین چیکا میکردین؟

اونا اصلا نیومدن اینجا میگن مسیر سخته اذیت میشیم،ولی شوهر من هرماه مارو برمیداره میبره

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ماهی یه بار بنظرم زیاد نیست اگه حالت بد نیست برو اگه هم واقعا نمی تونی بگو مریضم نمی تونم تو ماشین بشینم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

از نظر من، ماهی یه بار میشه رفت

اونا به هیچ وجه نیومدن،مثلا جاریم دیدن بچه م نیومد و خیلی راحت گف با بچه کوچیک اذیت میشم

حالا ماهی یه بار بنظرم زیاد نیست اگه حالت بد نیست برو اگه هم واقعا نمی تونی بگو مریضم نمی تونم تو ما ...

خودش دارع میبینه مریضم دیگ

رفته به اونا گفته زنگ بزنن بمن ک تو‌رودروایسی بمونم!

نرو واه مریضی ها از طرفی اون بچه گناه داره اذیت میشه

نه شوهرم نه اونا براشون مهم نیس اینک بچه اذیت شه یا اینک کل مسیر روی پا من باشه منم بدن دردم 

خودش دارع میبینه مریضم دیگرفته به اونا گفته زنگ بزنن بمن ک تو‌رودروایسی بمونم!

اگه ویروسی هست همین رو بهونه کن بگو نمیام همه رو مریض میکنم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه شوهرم نه اونا براشون مهم نیس اینک بچه اذیت شه یا اینک کل مسیر روی پا من باشه منم بدن دردم

چه شرایط بدی ... تو بفکر خودت باش ی اتفاقی بیفته اونا بازم دل نمیسوزونن تو خودت مدیریت کن خودتو بچتو

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

گفتم مریضم خودشم میدونه ویروسه

اخم و تخم نکن خودتم مشتاق نشون بده بعد یهو بیفت تو رختخواب بلند نشو. بگو اصلا نمیتونم بیام😶‍🌫️

اونا به هیچ وجه نیومدن،مثلا جاریم دیدن بچه م نیومد و خیلی راحت گف با بچه کوچیک اذیت میشم

جاری مهم نیست اما بی توجهی همسرت مساله مهمیه

بهتره وقتی خودت یا بچه مریض میشین مسئولیت بیشتری بهش بدی بذار تو زحمت بیفته تا متوجه شرایط شمام بشه

جاری مهم نیست اما بی توجهی همسرت مساله مهمیهبهتره وقتی خودت یا بچه مریض میشین مسئولیت بیشتری بهش بدی ...

الکی ادای مسولیتو در میاره الکی میگه مهمه ولی براش مهم نیس