2777
2789
دختری ، مشکلت با صاحب خونه حل شد ؟ الان اروم شدی 

عزیزم..مرسی که به یادم بودی

راستش هنوزباهاش صحبت نکردم

ولی کاشکی اجازه بده بمونیم😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها این رنگ خوبه یابعدی ک میزارم لطفا نظربدین من پوستم سفیده چشام ابیه موای خودمم خرمایه 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم..مرسی که به یادم بودی راستش هنوزباهاش صحبت نکردم ولی کاشکی اجازه بده بمونیم😐

انشالله میزاره عزیزم 😗😗

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
انشالله میزاره عزیزم 😗😗

قربونت برم عزیزم‌محتاجم به دعای دوستای خوبم

انشالله..

پیشاپیش سال نوتون مبارک...بهترین ارزوها😙😚

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

این رنگا فانتزی هست 

حداکثر موندگاریشون تا یک ماه عالی و خوب هست 

اونم اگه جای عالی رنگ کنی 

من اولی رو دوس داشتم ( صورتی خوشگلی هست ) 

اگه موهاتون بلنده خیلی خوشگل تر میشه

قربونت برم عزیزم‌محتاجم به دعای دوستای خوبم انشالله.. پیشاپیش سال نوتون مبارک...بهترین ارزوها😙😚

سال نو شمام مبارک عزیزم 

امیدوارم تو سال جدید صاحب خونه بشی و دنیا برات پر از خاطره های شیرین بشه ؛ چرخ خدا برات اونقدر بچرخه و برکت بیاره که روزی ده ها هزار بار بگی خدایا شکرت 

نی نی خوشگلت رو از طرفم ببوس از عزیزم 😗😍😙

این رنگا فانتزی هست  حداکثر موندگاریشون تا یک ماه عالی و خوب هست  اونم اگه جای عالی رنگ ...

پس چ رنگی بکنم ک موندگار باشه تو این مدلا دوس دارم ن بلند نیس ی ذره از سرشونه پایینتره

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
پس چ رنگی بکنم ک موندگار باشه تو این مدلا دوس دارم ن بلند نیس ی ذره از سرشونه پایینتره

من رنگ نمیکنم عزیزم 

وارد نیستم 

اینم چون دوست خواهرم ابی کرده بود میدونم 

با یک ارایشگر خوب صحبت کن بهت نظر بده عزیزم 

سال نو شمام مبارک عزیزم  امیدوارم تو سال جدید صاحب خونه بشی و دنیا برات پر از خاطره های شیرین ...

خیلی ممنونم دوست خوبم

چشم...وانشالله برای شما..مرسی ازدعای قشنگت گلم

عزیزمییییی😚😚😚😚😚

من رنگ نمیکنم عزیزم  وارد نیستم  اینم چون دوست خواهرم ابی کرده بود میدونم  با یک ا ...

ممنون گلم دوس دارم رنگ کنم ولی نظر خاسی ندارم