2777
2789
اگه سفیده هر رنگی بهت میاد عزیزم فقط خیلی روشن روشن نزار محو میشه ادم به نظرم عسلی بلوند یا زیتونی ...

الان مشکی کردم همه میگن بهت نمیاد رنگ کن موهاتو 😢😢😢😢

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکی کردم همه میگن بهت نمیاد رنگ کن موهاتو 😢😢😢😢

خب مدل موهاتم بستکی داره😕😕😕منم پوستم سفیده یبار مشکی کردم موهام تیکه تیکه بود زشت بود ولی موهامو یه دست کردمو چتری خیلیم بهم میومد 

خب شما رنگایه دیگه امتحان کن مثله گلبهی عسلی روشن

زیتونی روشن 

شرابی

و...

خب مدل موهاتم بستکی داره😕😕😕منم پوستم سفیده یبار مشکی کردم موهام تیکه تیکه بود زشت بود ولی موهامو ...

زیتونی روشن زدم ی بار ماهههههه شده بودم👸شرابی روشن میزارم 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
منم از وقتی دیدم عاشقش شدم فقط میترسم دکلره بخواد اونموقع‌ باید یه رنگه دیگه بزارم😣

عه منم تزدکلره متنفرم دوس دارم رنگ ساده بزارم ولی لامصب همیشه تکراری در میاد

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜