2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ندارم ولی انقد از اطرافیان شنیدم به این نتیجه رسیدم بدن به بدن حتی شکم اول تا بعدیا کلی فرق داره واصلا نمیشه گفت هرکی ترشی دلش کشید حتما دختره یا برعکس خاهر من هم ترشی میخاست هم شیرینی 😅

خب ب چی ربط داره❤️

به اسپرم و تخمک دیگه😁

مامان من ۲ تا دختر داره سر هیچ کدوممون نه تهوع گرفته نه چیزی هوس کرده نه از چیزی بدش اومده ولی من سر هر ۳ تا بارداریم مردم و زنده شدم اولی پسر بود دومی دختر سومی هم که هنوز نمیدونم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند وقتته؟ میخواهی ببینی بچت چیه؟

۹هفتمه اره ی پسر دارم خیلی دوست دارم حالا ک ناخاسته سده و من دل سقط نداشتم لطفا دختر باشه اگ ب صلاحمه سالم باشه دختر باشه دیگ سختی ک دارم میکشم دیگ حداقل دوتا سالم صالح داشته باشم تموم بشه بره

خیلی در قید وبند اینجور چیزا نباش چشم بهم بذاری میری برا تعیین جنسیت

اها اخه میدونی شوهرم میگف دوست دارم دختر باشه خیلی دختر دوست داره ی پسر دارم من میگفتم هرچیه سالم باشه