2777
2789
عنوان

قسمت خدا در ازدواج یعنی چی

77 بازدید | 7 پست

یعنی اینکه دو نفر حتما حتما باید با هم ازدواج کنن

الان سوال من اینه که چرا ؟

چون اون دو نفر با هم خوشبخت میشن ولی میبینم که اینجوری نیست و چه قدر زوج ها هستن مشکلات دارن یا طلاق میگیرن 

وگرنه چه دلیلی داره به نظرتون 

من در این باره خیلی تحقیق کردم علمای بزرگ هم اعتقاد دارن انسان دارای اختیاره و این حرفا که اجباره غلطه

راستش این موضوع باعث میشه مغزم سوت بکشه 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

نه یعنی دونفر سر راه هم قرار بگیرن حالا بعدش خودشون تصمیم میگیرن 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ما باید تو زندگی رشد کنیم ما اون کسایی رو جذب میکنیم که تو اون نقطه یک مشکلی داریم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میلیاردی آدم رو زمین هست 

قسمته که کدوم ببینی همرو که نمیبینی 

ولی اینکه انتخاب کنی از اونایی که دیدی با کدوم ازدواج کنی دست خودته

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

خب بستگی داره به تقدیر اعتقاد داشته باشی یا ن

بعد تو انتخاب داری ولی در محدوده تقدیرت

ینی محدوده تقدیرت به تو انتخابهای میده ؛ مثلا جغرافیا فرهنگ و زبانی که توش دنیا اومدیم ( در واقع همون جبری که همه دچارشیم ) تو تقدیر نقش داره ... و خیلی موارد دیگه ...

گرچه من خودم خیلی به تقدیر و سرنوشت و قسمت اعتقادی ندارم 

یعنی وقتی طرف مثلا یکیو دوس داره ولی بهش نمیرسه و با یکی دیگه از ازدواج میکنه میگه قسمتش این بود مطمئن باش خدا بهتر خیرو صلاح طرفو میبینه یهو دیدی اونیکی اول عاشقش بود گندش درمیاد

یعنی وقتی طرف مثلا یکیو دوس داره ولی بهش نمیرسه و با یکی دیگه از ازدواج میکنه میگه قسمتش این بود مطم ...

ولی من این قدر صبور و خوشبخت نیستم که ببینم اونیکه عاشقش بودم گندش دربیاید 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی