2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام مثل شما منتظریم خونمون فروش بره🫩هم املاکی سپردیم هم خودمون دیوار گذاشتیم یکه هفتس گذاشتیم کسی نیومده

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

تو دیوار که فایده نداره من به ده تا املاکی بیشتر سپردم

مشتری میاد ببینه؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

برای ما دونفر فقط زنگ زدن

یه املاکی هم خودش گفت برمیدارم ولی خیلی زیر قیمت میگه

خودمونم یه خونه پسند کردیم پول نقدمونم اماده ست فقط معطل فروش این خونه این که بزاریم رو پولمون اون خونه رو بخریم

برای ما دونفر فقط زنگ زدنیه املاکی هم خودش گفت برمیدارم ولی خیلی زیر قیمت میگه

اره دگه املاکیا میخوان مفت بخرن جرونتر بفروشن سود کنن....من خودم بیشتر از شوهرم عجله دارم فروش بره اون عین خیالش نیست