2777
2789
عنوان

چه چیز مثبتی وارد خونتون کردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 6049 بازدید | 189 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا خونه شون رو ساختن؟وسایل زندگیشون چی؟

خونه رو فروختن نصف قیمت خریدن وسیله کم کم جور شد یکمم هدیه اومد

پدرم دق کرد سرطان گرفت ولی مادرم درست کرد زندگی رو

خیلی چیزا از دست رفت تمام طلاهای من

بله واقعا خدا رو هزاران بار شکری ساختمون سه طبقه ریخت البته نصفش و کسی فوت نشدفقط بنده خدا کارگری که ...

برق رفت انتنم هم ضعیفه اماتایپک پرانرژی بودمخصوصاباعکسای شما

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله واقعا خدا رو هزاران بار شکری ساختمون سه طبقه ریخت البته نصفش و کسی فوت نشدفقط بنده خدا کارگری که ...

خدا رحمت ش کنه

خونه ی برادرشوهرم اینطور شد

ولی از قسمت حیاط ش ریخت

مجبور شدن کل ساختمون رو تخلیه کردن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
خونه رو فروختن نصف قیمت خریدن وسیله کم کم جور شد یکمم هدیه اومدپدرم دق کرد سرطان گرفت ولی مادرم درست ...

چه حیف خدا رحمت کنه پدر نازنینتون رو

و عمر با عزت ببخشه به مامان گلتون

مگه اونایکه خراب کردن نباید جبران کنن؟

من میخوام امروز سرویس قابلمه مو ببرم بدم برای مجدد روکش کننو خب حس خوبی میگیرم قراره قابلمه هام نو ب ...

باورت میشه ۳تاسرویس کامل قابلمه انداختم گوشه انبازی چون بعضیاشون یه خورده خش افتادن یارنگشون تیره شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه حیف خدا رحمت کنه پدر نازنینتون روو عمر با عزت ببخشه به مامان گلتونمگه اونایکه خراب کردن نباید جبر ...

خدا رفتگانتونو بیامرزه

عزیزاتونو حفظ کنه

متاستفانه ی ادم دم کلفت و بیشرفی بود که با نصف خسارت پرونده رو تموم کرد خیلی اشتا داست خدا ازش نگذره

من میخوام امروز سرویس قابلمه مو ببرم بدم برای مجدد روکش کننو خب حس خوبی میگیرم قراره قابلمه هام نو ب ...

لطفامنم دعاکن میخوام یه کاریوانجام بدم بتونم