2777
2789
عنوان

چه چیز مثبتی وارد خونتون کردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 6046 بازدید | 189 پست

به تاب سه نفره خریدم برای تو تراس شبها اونحا میشینبم دور هم  شام هم اونحا میخوریم خیلی حس خوبیه  تا قبل از اون هر کس سرش تو گوشی بود و دور از هم 

حتی بچه ها صبحونه رو به زور میخوردن ولی الان حتی صبحونه رو هم میبرم تو تاب و هوای آزاد بهشون میدم اشتهاشون هم باز شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس من اومد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

کتاب

همیشه تو خونه ما همه رو هیجانی زده میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه گلدون خیلی خوشگل خریدم عاشقشم

گلدون برنجی جلا داده به خونم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

ای جان از اون طرح خونه های مدرنو میده من عاشق اینجورخونه هام خلوت ساده

مرسی عزیزم آره من عاشق سبک مینیمال و‌ساده ام 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

پس منم اون یکی ک زندسو میدم بره

یه گلفروش بهم گفت وقتی گلت خشک شدیکی دوباردگه اون مدل گلونخر ومعتقدبود بهترکه گل میمیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖