2777
2789
عنوان

رفتن خونه خانواده پدری

193 بازدید | 10 پست

هزار بار به خانواده گفتم منو بزور هیچ جا نبرید

منو بزور بردن خونه خانواده پدری 

انقدر حرف بارم کردن ، من حال روحی هم خوب نبود الان بدتر شده دیشب تا خود صبح الان داشتم گریه میکردم  عمه هام خودشون شاغل هستن شغل خیلی خوبی هم دارن ولی میگن تو درس نخون 😐

من این همه به خودم امید واری دادم بعد از یه اتفاق سخت الان هم اینطوری شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو درس بخون این تفکر درس نخوندن نمی‌دونم از کی راه افتاد بین نسل جدید اما دانشگاه سطح فکری رو می‌بره توی لول دیگه و از چیپ بودن خارج می‌کنه اصول و ادب و رفتار آدمو.بنظرم به دید کسب تجربه و محیط اجتماعی جدید بهش نگاه کنید شاید بار علمی نداشته باشه ولی بار فکری و اجتماعی داره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
تو درس بخون این تفکر درس نخوندن نمی‌دونم از کی راه افتاد بین نسل جدید اما دانشگاه سطح فکری رو می‌بره ...

من خودم دوست دارم سطح علمی بره بالا 

منتهی این حرفاشون انگیزه ادم رو از بین میبره