اسکارلتتتت مدیر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 عنوان چرا تا الان بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 49 پست خودم دارم با نت شبانه دانلود میکنم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم 1404/06/01 | 04:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 دیشب شیفت بودم و کل طول روزو خواب الانم خوابم نمیبره🥲 وای برادرم شبفت داره طفلی اونم 3 روز یکبار میخوابه خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 بدترازون اینکه باردارم و هیچ مسکنی نمیتونم بخورم عزیزمممم...موردی داره بری دندون پزشکی؟اتفاقا همین امروز داشتم مستند درموردش میدیدم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 تاریخ میخونمافسوس میخورم و غرق فکر و خیالم...به آینده فکر میکنمبه کارهایی ک باید انجامبدم برای این ... بدترین چیز اینه موثع خوابیدن فکر وخیال بد بیاری تو ذهنت خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
با_خدا_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 5687 میخوام روزه قضایی بگیرم دارم سحری می قولم قبول باشه تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام برسم 😭
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 میخوام روزه قضایی بگیرم دارم سحری می قولم عزیزممم..نوش جونت ..قبول باشه ..ماروهم دعا کن خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7560 بدترین چیز اینه موثع خوابیدن فکر وخیال بد بیاری تو ذهنت موقع خواب نیست شب و روز همینم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 موقع خواب نیست شب و روز همینم بیخیال...زیاد بری تو عمقش حالت بد میشه خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
تمشک_خونی عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 288 عزیزمممم...موردی داره بری دندون پزشکی؟اتفاقا همین امروز داشتم مستند درموردش میدیدم خیلی حالم بده دعام کن خواهر خدایاشکرت ❤
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7560 بیخیال...زیاد بری تو عمقش حالت بد میشه بیخیال نمیتونم بشمدلمم نمیخواد بشم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 خیلی حالم بده دعام کن خواهر چشم عزیزم توهم همینطور ایشالله دوباره غرق خیالات خوش شی..منم حالم گرفته عزیزم... خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
نیلی_۹۹۲ عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 706 تازه رسیدم خونه اتاقمو یکم مرتب کردم الانم اومد سراغ گوشی و نی نی سایت
تمشک_خونی عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 288 چشم عزیزم توهم همینطور ایشالله دوباره غرق خیالات خوش شی..منم حالم گرفته عزیزم... امیدوارم هرچی ک حالتو گرفته مشکلت برطرف شه خدایاشکرت ❤