2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بیش تر بازشون کنی بیش تر میشن یه مدتی پیجای مختلف و سرچ کن ببینشون دیگه کم کم اون چیزایی که نگا ...

عزیزم من یه سوال دارم

قسمت ریپستای دختر خالمو دیگه برای من نشون نمیده. جفتمون پرایوته پیجمون. همین دو روز پیش قسمت ریپستش پر از پست بود. اما الان دیدم تب ریپست نداره توی پیجش. یعنی منو هیدن کرده؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

طبق چیزی که نگاه کنی همونا تو اکسپلور میاد

عزیزم من یه سوال دارم

قسمت ریپستای دختر خالمو دیگه برای من نشون نمیده. جفتمون پرایوته پیجمون. همین دو روز پیش قسمت ریپستش پر از پست بود. اما الان دیدم تب ریپست نداره توی پیجش. یعنی منو هیدن کرده؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

هرچی بیشتر چک کنی همونا میان اکسپلورت

عزیزم من یه سوال دارم

عزیزم من یه سوال دارمقسمت ریپستای دختر خالمو دیگه برای من نشون نمیده. جفتمون پرایوته پیجمون. همین دو ...

عزیزم من نزدیک چند ماهه دیلیت اکانت کردم

از اپدیتای جدید اینستا خبر ندارم

چیزی که گفتم الگوریتم اینستا و ی چیز عمومی بود که از اول این تو ذهنم مونده بود

الان نمیدونم دیگه سوال شما رو

عزیزم من نزدیک چند ماهه دیلیت اکانت کردماز اپدیتای جدید اینستا خبر ندارمچیزی که گفتم الگوریتم اینستا ...

آها

بهرحال مرسی که ریپلای کردی عزیزم