2777
2789
عنوان

جرم گیری

103 بازدید | 9 پست

بچه ها فردا ک تعطیل ممکن هست ک درمانگاهای دندان پزشکیم بسته باشن

براجرم گیری میخوام مراجعه کنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
دو تومنه هزینه اس من پزشکی میخونم حسودی کنین بهم

من چیزی نمیبینم ک بخوام حسودی کنم بهت🫥اونم به بجه ای ک هنوز اداب معاشرت بلد نیس فک کرده با پزشکی خوندن میتونه شخصیت منش برا خودش بخره 

الانم میتونی بری دوست عزیز😐هروقت بزرگ شدی حرف بزن 

کارشناسی ارشد فیزیک خوندم ولی فک کنم درحد خودم نمیبینمت 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک خانوم هزینه پر کردن چقدره؟

من جرم گیری قیمت کردم ۸۰۰ تومن برا دندون خودم اما نمیدونم فردا باز یانه بخاطر تعطیلی ادارات میگم

پزشک خانوم هزینه پر کردن چقدره؟

پزشک نیست تمام تاپیک هاش فیک و عکس عروسک میزاره 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
من چیزی نمیبینم ک بخوام حسودی کنم بهت🫥اونم به بجه ای ک هنوز اداب معاشرت بلد نیس فک کرده با پزشکی خو ...

پزشک کجا بود...مگه کسی که دانشجوی پزشکی یا پزشک باشه اینطور صحبت میکنه دنبال جنجاله 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بعله منم شنیدم کسی رفته بود هشتصد تومن بود

اره الان تماس گرفتم گفتن ۹ نیم ۱۰ میاد دکتر برم