2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک برنج چطور درست کردین؟؟

دو سه تا قاشق برنج با آب بدون نمک گذاشتم بپزه نیم پز ک شد با همون آب ریختم تو میکسر یه مخلوط ماستی شکل شد خنک ک شد گذاشتم رو دستم بعد ۱۰ مین شستم میتونی تا ی هفته تو یخچال نگه داری اگ نی نی نازت خوب شد دعام کن

راستی برنج ایرانی اصل باشه آبم کم بریز تو قابلمه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

اگزما در کودکان می‌تونه علل مختلف داشته باشه:

• خشکی پوست که باعث حساسیت بیشتر میشه.
  • آلرژی غذایی یا محیطی (مثل لبنیات، تخم‌مرغ، گرد و غبار، شوینده‌ها، فرش یا لباس‌های پشمی).
  • عوامل تحریک‌کننده مثل گرما، عرق کردن یا پوشیدن لباس‌های تنگ.

🔹 کارهایی که می‌تونه کمک کنه:

1. مرطوب‌کننده قوی (مثل وازلین یا کرم‌های مخصوص اگزما) روزی چند بار استفاده بشه، حتی بعد از حمام.
  2. حمام کوتاه با آب ولرم، بدون صابون قوی؛ بعد از حمام فوراً مرطوب‌کننده بزنید.
  3. لباس‌های نخی و خنک، پرهیز از لباس‌های پشمی یا تنگ.
  4. پرهیز از شوینده‌های عطردار برای لباس و بدن کودک.
  5. گاهی اوقات نیاز به پمادهای دارویی (کورتونی یا غیرکورتونی) تحت نظر پزشک هست، به‌خصوص وقتی خارش شدید یا التهاب طولانی‌مدت وجود داره.
  6. اگر با وجود مراقبت‌ها خوب نشه یا شدیدتر بشه، لازمه متخصص پوست یا آلرژی کودک ببینه.

تجربه خیلی از مامان‌ها نشون داده که ترکیب “مرطوب‌کننده منظم + پرهیز از عوامل تحریک‌کننده” می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه.

• 🥛 شیر گاو و لبنیات (ماست، پنیر، بستنی)
  • 🥚 تخم‌مرغ (مخصوصاً سفیده)
  • 🌰 آجیل‌ها (بادام زمینی، فندق، گردو و...)
  • 🐟 ماهی و غذاهای دریایی
  • 🌾 گندم و سویا در بعضی کودکان
  • 🍫 شکلات و کاکائو
  • 🍓 بعضی میوه‌ها مثل توت‌فرنگی، مرکبات یا کیوی در برخی حساسیت‌زا هستند
  • 👕 لباس‌های پشمی یا پلاستیکی
  • 🧼 شوینده‌ها و صابون‌های معطر
  • 🧹 گرد و غبار، پرز فرش یا بالش پر
  • 🐱 حیوانات خانگی (موی گربه، سگ، پرنده‌ها)
  • ☀️ گرما و عرق کردن زیاد
  • ❄️ هوای سرد و خشک

✨ نکته مهم: همه‌ی این موارد در همه‌ی بچه‌ها مشکل‌ساز نمی‌شن. بهترین کار اینه که مامان و بابا یادداشت کنن هر بار چه خوراکی یا شرایطی قبل از تشدید اگزما وجود داشته، تا الگوی شخصی کودک مشخص بشه.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1