2777
2789
عنوان

بابام برای عمم پول میزنه

98 بازدید | 1 پست

خانوما لطفا راهنماییم کنید.قضیه از خرداد ماه شروع شد که قرار شد بابام فطریه رو به یک ادم نیازمند بده و ما اصلا مشکلی با این قضیه نداشتیم تا اینکه یک دفعه ای گفت میدم به خواهرم.عمم تو روستا زندگی میکنه خونه داره دام داره درامدم داره دخترش تو شهر‌ کار میکنه15تومنم دخترش حقوق میگیره. خب ما گفتیم که فطریه دادن به این ادم اشتباهه چون فقط خودشو شبیه نیازمندا نشون میده تا برادراشو بچاپه.مامانم با این وجود موافقت کرد ولی به بابام گفت بیشتر از مبلغ فطریه نزن که بعدا چک کردیم دیدیم بابام ی تومن اضافی زده3تومن زده براش تا چندروزم با ما قهر بود به خاطر خواهرش به ما ام نگفت چقد زده خودمون فهمیدیم.گذشت تا اینکه امشب دیدم4تومن دیگه زده و معتقده خواهرش نیازمنده و اگه برای بابام دعا کنه زندگی بابام خوب پیش میره و اینکه وضعمون خوبه برای عممه.اینو اضافه کنم که من خودم با اینکه وضعمون بد نیست اما همیشه مراعات میکنم برای3تومن شهریه باشگاه هنوز نرفتم ثبت نام کنم چون دلم نمیومد به بابام بگم و خواهر دیگمم کار میکنه از6صبح تا3ظهر و بابام میگه خرجشو خودش بده دیگه چون کار میکنه ایا با این وجود پولی که برای خواهرش پیزنه و ما راضی نیستیم از گلوی خواهرش میره پایین؟

چجوری رفتار کنم؟به روش نیارم ولی هرچی دلم خواست بخرم؟

Be e lady

خب بابات وقتی پول توجیبش داشته باشه میزنت به عمت دیگه. حالا این پول داشتن ازکجامیاد؟ازاینکه شماهادلتون نمیاد خرج کنید. خرج اضافی نها ولی وقتی نیازداری خرج کن مثلا باشگاه بنظرمن از واجباته