2777
2789
عنوان

تزریق ژل خوبه یا چربی کدوم وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 91 پست
من زاهدانم دکتر نیلوفر تاری رو خیلی تعریف میکنن باش ممنونم گلم اگه دکتر آنلاین میشناسید لطفاً بگید

حتماااا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کدومو زدی من هیچ اطلاعاتی از ژل و چربی ندارم میشه از تجربه ات بگی

من چندین بار تزریق کردم از همه این برندها هم برا ناحیه مختلف صورتم زدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی عزیزم،حیف که تهران نیست

ممنون گلم دوست میشم باهات😌😌😌😅

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

آره ولی نمیشه اعتماد کار واسه کارهای خیلی ریسکی،خیلیا ی عمل بینی سادشون خراب شده اینجا حتا

والله کار زیبایی همه شانسیه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مرسی عزیزم،حیف که تهران نیست

عزیزم عکس لبتونو تو تاپیک دیدم خیلی خوشگل بود چنتا سوال داشتم ازتون .شما چندسیسی زدید؟لبای خودتون برجسته بود یا نه؟ من‌چنروز پیش یک سیسی زدم ولی خوب لب بالا اصلا نداشتم الان حجمش خیلی کمه بنظرتون ماه بعد که باید برم ترمیم برجسته تر از الانم میشه؟

یه سوال دیگه اینکه ۳روز پیش ژل زدم بنظرتون میتونم الان رژ بزنم یا اینکه مشکلی داره و بزارم چندروز بگذره ؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم