2777
2789
عنوان

تزریق ژل خوبه یا چربی کدوم وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 91 پست
اون فک کنم با نخه لیفت میکنن ک منسوخ شده

راستی گلم دکتر خوب آنلاین شیراز میشناسید پوست و مو 

گوارش آنلاین باشه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بوتاکس برای چروک پیشونی خط اخم و ایناسشیرازم

آهان 

مگه نمیشه زل زد 

ببخشید میپرسم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پس چرا اینجوری گفت،من دوس دارم لیفت ابرو فقط تو کمون ابروم بکنم نمیدونم چیکار کنم

خدایی آدم هنگ می‌کنه هر دکتری ی چیزی میگه

آهان مگه نمیشه زل زد ببخشید میپرسم

ژل  کارایش فرق داره تو پیشونی  خط اخم ک نمیشه ژل زد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
راستی گلم دکتر خوب آنلاین شیراز میشناسید پوست و مو گوارش آنلاین باشه

عزیزم میپرسم برات پیام میزارم

راستی عکسمو دیدی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ژل کارایش فرق داره تو پیشونی خط اخم ک نمیشه ژل زد

وای به دنیا ممنون عزیزم اگه سوالی شد میشه بپرسم جواب بدی 

ژل برای حجم و فرمدهیه،بوتاکس برای از بین بردن تحرک اون ناحیه و کم کردن چروکه

ی دنیا ممنون گلم ما شا الله صورتت نیاز به ژل نداره 

وای به دنیا ممنون عزیزم اگه سوالی شد میشه بپرسم جواب بدی

بپرس از دکترم میپرسم میگم

دکترم خیلی خوبه

اون فک کنم با نخه لیفت میکنن ک منسوخ شده

آره نخ گفت خوب نیست،دایرکت هم که جاش وحشتناکه،لیفت فاکسی هم دوس ندارم،لیفت کلی هم احتیاج ندارم😁😁اینه که موندم چیکار کنم

تو چه قشنگی😍...

آره نخ گفت خوب نیست،دایرکت هم که جاش وحشتناکه،لیفت فاکسی هم دوس ندارم،لیفت کلی هم احتیاج ندارم😁😁ای ...

دکتر من محبوبه قریشی هست 

گوگل هم سرچ کنی میاد

بخدا عالیه

ازش برات میپرسم 

بپرس از دکترم میپرسم میگمدکترم خیلی خوبه

من زاهدانم دکتر نیلوفر تاری رو خیلی تعریف میکنن باش ممنونم گلم 

اگه دکتر آنلاین میشناسید لطفاً بگید