2777
2789

صددرصد ژل

وقتی اون نقص خیلی زیاد باشه که با ژل نتونن برطرف کنن بعد میرن سراغ چربی که توی صورت اصلا پیشنهاد نمیشه

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژل خوبه من الان ۲روزه چربی زدم انقد درد داره که نگو

فقط برا درد میگی یادرکل خوب نیس

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

صددرصد ژلوقتی اون نقص خیلی زیاد باشه که با ژل نتونن برطرف کنن بعد میرن سراغ چربی که توی صورت اصلا پی ...

شما تزریق کردی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ژل زدم راضیمصورتم خیلی خوب شد

چ ژلی چند سیسی و قیمت هر سیسی رو میگی گلم

چ ژلی چند سیسی و قیمت هر سیسی رو میگی گلم

آلانسه 

رووفیل

بخدا تک تک یادم نیست

نگاه کنم همین تاپیک میگم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!