2777
2789
عنوان

تزریق ژل خوبه یا چربی کدوم وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 91 پست
قبلاً چن بار تمدید میکردی من هیچ اطلاعاتی از ژل و چربی ندارم از تجربه ات میشه بیشتر بگی گلم

عزیزم من سالی۲بار ژل تمدید میکردم اول بار۲ سی سی هر گونه بعد۱.۵ سیسی هر گونه بعد شد ۱ سی سی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سالی۲بار ژل تمدید میکردم اول بار۲ سی سی هر گونه بعد۱.۵ سیسی هر گونه بعد شد ۱ سی سی

ببخشید میپرسم تغییری هم کردید یا با چربی بیشتر تغییر کردید

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ها راستی دوروزه چربی زدی ببخشید 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شما الانسه رو زدی چند سیسی به صورتتون

من ۱ونیم ب هر شقیقه زد

هر قیقه ۶ تومن شد 

پارسال

امسال رووفیل زدم

هر شقیقه ۳تومن ۱ونیم سی سی

من زیاد نمیزنم چون خودم صورتم گرده

بزار عکس بزارم برات 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ترس نداره،حتا اگه درد هم داشته باشه به نظر من به رضایت بعدش میارزه

وای من اعتماد به نفسم روازدست دادم به خاطر لاغری کوفتی 

اینقدر قرص امتحان کردم که نگو 

حالا این ژل هارو بزنم بعد ثابت میمونه آخه یکی گفت ب پیشونیش تزریق کردند اومده پایین روی پلکاش 

آره ۲روزه گلم صورتم سوراخ سوراخ شده دیگه روونم و نگم بنفش شده😑

فدات خوشگل شدی بگی خو 

حالا من چیکار کنم😅

من زاهدانم دکتر نیلوفر تاری رو زیاد تعریف میکنن

من ۱ونیم ب هر شقیقه زدهر قیقه ۶ تومن شد پارسالامسال رووفیل زدمهر شقیقه ۳تومن ۱ونیم سی سیمن زیاد نمیز ...

قبلو بعد بفرست گلم