2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نه ده ساله دارین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 52 پست

دخترم نه سال و نیمه هست موهای زاید بیرون اومده نگران بلوغ زودرس هسم 

تحت نظر متخصص غدد هم هست ولی نگرانم 

و از این موها هم خیلی بدش میاد 

بنظرتون زوده کرم موبر بگیرم براش شیو کنم؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ورزش اصلاقد و وزنم یادم نیس ولی بنظرم نرمال بودە اصلا کوچیک نبودم مگر اینکە بلند بودە باشم و لاغر بو ...

14 سالگی رنج نرماله برا پریود شدن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مو زائد اصلا نداره ولی حس میکنم بوی سرش زیاد شده و یدونه جوش رو پیشونی داره قدشم کوتاس خیلی میترس ...

حتما یه کلاس ورزشی ثبت نامش کن

متخصص غدد دخترم خیلی خیلی رو ورزش تاکید داره و تغذیه ی سالم

۱۰

۱۰

۱۱

۱سال یعنی۱۲

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

۴۰ درصد دختران در نه سالگی برآمدگی کوچک نوک سینه از زیر تیشرت پیدا میشه

ده سالگی موی زائد ،بعد پریودی تا ۱۵ یا ۲۰ سانت افزایش قد

ولی همه ی اینها یک طرف، قد پدر و مادر و فامیل یک طرف

ژنتیک حرف اول میزنه

دکترش چیزی نگفت ولی خودم باهاش حر کات کششی کار میکنم دکتر دخترت گفت چه ورزشی بره؟

هیچی نگفت بستگی به علاقه ی خود بچه ها داره 

مهم تحرکی هست که دارن و تحریک کف پا برا رشد قد